Close Menu
Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pazartesi, Ekim 20
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Banko Tahminler
    • Tahminler
    • Ai Tahmin
    • Haberler
    • Altılı Ne Verir
    • Bülten
    • Günlük Sonuçlar
    • Altılı Sonuçları
    • Yazarlar
      • Admin
      • Adrian
      • Buca 06
      • İkitelli 89
      • Rising
      • Salvatore
      • Stalingrad
    • İletişim
      • Advertising
      • Yazar Başvurusu
    • Giriş
    Banko Tahminler
    Ana sayfa | 24 EKİM 2017 SALI KOCAELİ ALTILI TAHMİNLERİ (YAVUZHAN)
    Updated:24 Ekim 2017 Salı 03:0229 yorum

    24 EKİM 2017 SALI KOCAELİ ALTILI TAHMİNLERİ (YAVUZHAN)

    yavuzhan41By yavuzhan4124 Ekim 2017 Salı 01:10Updated:24 Ekim 2017 Salı 03:0229 yorum4 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Altılı Tahminleri yazsam da bugün programda ki güvendiğim isimleri görünce 7’li ganyan yapma kararı aldım bütün yarış severlere Bol şanslar dilerim.

    SEHERİNSESİ – MY FREEDOM – RED REBEL İLE YEDİLİ GANYAN

    2.KOŞU : 7’li Ganyanın birinci ayağında dört isme şans vereceğim ; öncelikli şansı aradan sonra iki koşu gören 4 GÜLGÜMÜŞKAN’a veriyorum aranın ardından Ankara ve Adana da koşu görüp bugün Kocaeli pistinde sahneye çıkacak olan ismin rakiplerinin bir adım daha önünde görüyorum. Yine aradan sonra bir yarış gören seri ayak 1 MAGLEW aranın ardından yapmış olduğu idman görüntüsüyle koşuyu beyaz bayrak ayna yapabilecek potansiyele sahip gibi duruyor. Son iki yarışında ikincilikle ayrılırken form sıçraması yapan ve bugün öndeki rakiplerinin birbirleriyle çekişmesinden yararlanabilecek 3 ARALYN ve son olarak beklenen birinciliği bir türlü gerçekleştiremese de bu tür grup ve yarışlarda her zaman söz sahibi olabilecek 5 SİNKIZI Şeklinde bu koşuyu geçiyorum.

    3.KOŞU : Altılı ganyanın birinci yedilinin ikinci ayağında ilk bankom’la başlamak istiyorum. Bugün rakiplerinin çok üzerinde olduğunu düşündüğüm çok rahat bir birincilik elde edeceğini tahmin ettiğim 2 SEHERİNSESİ uyumlu jokeyiyle bugün yapmış olduğu idman görüntüsünede bakıldığında bugün koşacağı rakiplerinden önde görüyor ve günün ilk BANKOSU olarak tek geçiyorum.

    4.KOŞU : Bu koşuda Altı isme şans verdim ; öncelikli şansı 2016 yılında Kocaeli pistinde yarış hayatına başlayıp aradan sonra İstanbul pistinde yarış koşup tekrar bugün Kocaeli pistine dönen ve kendisinin toparlandığı sinyallerini çalışmalarında belli eden uygun sıkletiyle 7 İMPARATORE‘ye veriyorum. Bu tip mesafeli yarışlarda bu gruplarda her zaman etkili koşmasını bilen 5 KING BURAK, formdaki isim 2 MEGAFORCE ve 1 TOVİN‘, İstanbul pistinden tekrar Kocaeli pistinde sahneye çıkacak hazırlıkları tatminkar 8 SADO BY SADO ve yapmış olduğu idman görüntüsünü yarışına yansıtması halinde çok büyük bir süprize imza atabilecek 10 AKHTAMAR sıralamasıyla bu koşuyu geçiyorum.

    5.KOŞU : Günün maiden mücadelesinde üç isme şans verdim ;  İlk şansı İstanbul pistinde yapmış olduğu son yarışında beklenin çok üzerinde koşup formunda gelişmeler olduğunu çok net bir biçimde gösteren Eküri safkanlardan 1 BATURKAYA bugün koşunun önde gelen isimlerinden görüp, Yine son koşusunda yarışın önde isimlerinden olmasına rağmen yarıştan ikincilikle ayrılan ve bugün ki koşacağı rakipleri için koşu derecesi bu mesafede yeterli olan 7 SON SÜRAT ve yarışın yüksek handikaplısı pişmiş olan ve hazır haldeki 3 CÜRCÜVELİ sıralamasının koşu için yeterli olduğu düşüncesindeyim.

    6.KOŞU :  Son yarışında o günde çok güvendiğim ve ağır favori çıkan ismin İstanbul pistinden sonra Kocaeli pistinde çok rahat kazandığı koşuyla tekrar Kocaeli pistinde sahneye çıkacak ismin bugünde koşuyu çok rahat önde bitireceği düşüncesindeyim. Kısacası grubun çok üzerinde ve kumaşının çok farklı yerlerde olduğunu son yarışında hızlı bir ayak olduğunu da gözler önüne seren 2 MY FREEDOM yedili ganyanımdaki ikinci BANKOM’dur.

    7.KOŞU : Son Ankara pistindeki kazandığı yarışı hafızam da ve o günde çok güvendiğim isimlerin başında yer alan bir attı. Bugün bakıldığında sevdiği pist ve mesafede yine sahne alan ismin kilo dezavantajına rağmen bugün koşacağı rakiplerinin üzerinde bir performans ve güce sahip olduğunu düşünüyor ve koşuya ağırlığını koymasını beklediğim 1 KIZILTUĞ‘u ve idman görüntüsü form grafiği ile etkili bir yarış sergilemesini beklediğim 4 GÜLENYÜZ ikilisinin kupon için yeterli olacağını düşünüyorum.

    8.KOŞU : Bir an düşündüm bütün ayaklar istediğimiz doğrultuda ilerledi ve geldik son ayakda heycanı yaşamaya bu yarışta da çok güvendiğim bir ismi banko olarak geçmekten çekinmedim. Açıkçası ikramiye boyutunu bilmem ama tuttuğunuz atlar varsa ganyanı ve puanı ne  olursa olsun o at üzerine oyun kurmayı her zaman tercih ettin bugün yedili değilde belki altılı ganyan tercih etmiş olsam çok daha farklı senaryoda kurgular yapıp farklı ayakları doldurup hiç beklenmedik bir yerden yatabilirsiniz. Yarışa dönecek olursam bugün bu rakiplerinin çok üzerinde olduğunu düşündüğüm ve kendisinin çok sevdiği bir sürat yarışında sahne alacak olan ismin Bursa pistinden bugün koşuyu kazanmak için yapmış olduğu idman görüntüsüyle birlikte ara sonrası hızlı bir yarış takvimi içersinde koşularına adapte olduğu ve bugün çok etkili bir yarış ortaya koymasını beklediğim 2 RED REBEL‘i günün üçüncü BANKOSU olarak kuponum da tek geçiyor herkeze bir kez daha bol şanslar diliyorum.

    KOCAELİ 7 Lİ GANYAN ŞABLONUM

    2.KOŞU : 4,1,3,5

    3.KOŞU : 2

    4.KOŞU: 7,5,2,1,8,10

    5.KOŞU : 1,7,3

    6.KOŞU :  2

    7.KOŞU :  1,4

    8.KOŞU :  2 

     

    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir Mobil - Banko Tahminler
    at yarışı tahminleri kocaeli at yarışı tahminleri
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Article24 EKİM 2017 SALI KOCAELİ ALTILI TAHMİNLERİ (BOMBACI)
    Next Article 25 EKİM 2017 İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ
    yavuzhan41

    Evli ve bir çocuk babasıyım. Kocaeli'de ikamet ediyorum. Yaklaşık olarak 18 yıldır at yarışlarına karşı bir aşinalığım mevcuttur.Ekip olarak sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmak adına çıkardığımız kuponlarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz...

    Diğer Yazılar

    19 EKİM 2025 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ (ADMİN)

    18 Ekim 2025 Cumartesi 23:03
    Bağlan
    Giriş Yap!
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Bağlan
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Yorum yapmak için lütfen giriş yapın
    29 Yorum
    Beğenilenler
    En Yeniler Eskiler
    Satır İçi Geri Bildirimler
    Tüm yorumları görüntüle
    admin
    admin
    Yönetici
    23 Ekim 2017 Pazartesi 23:34 23:34

    Red Rebel’e kadar iyiydi en sonda tekler çakıştı :) Bol şanslar

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    23 Ekim 2017 Pazartesi 23:39 23:39

    Bu mesafede mücadelenin kesinlikle içinde olacağını düşündüm adminim :) teşekkürler

    0
    binbastar
    binbastar
    Üye
    24 Ekim 2017 Salı 09:25 09:25

    bol şanslar yavuzhan

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  binbastar
    24 Ekim 2017 Salı 12:52 12:52

    Teşekkürler binbastar sanada bol şanslar dilerim.

    0
    Biratakan1907
    Biratakan1907
    Üye
    24 Ekim 2017 Salı 13:30 13:30

    ilk ayak hariç iyi hoş üstelik çok mantıklı tekler ancak en az senin ilk ayak tahminin kadar eminim ki BANKIZ bu atlara asla geçilmez , günün en güvenilir en sağlam atı olur.
    selamlar , bol şanslar.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  Biratakan1907
    24 Ekim 2017 Salı 17:35 17:35

    Teşekkür ederim bahsettiğiniz isim etkili koşacak hemfikirim fakat bugün tahminimdeki isme güvendiğim için tek geçtim. Altılı ve geniş oynayanlar için kesinlikle değerlendirelicek bir isimdir.

    0
    Mehmet28
    Mehmet28
    Üye
    24 Ekim 2017 Salı 16:30 16:30

    Bol şanslar

    Yönlendirmiş olmayayım ama Bu tür 7liler bana ters geliyor. Kafaya 4 at yazmışsın bu durumda 16 misli 6lı yapılıp bir ayak riskinden de kurtulmuş oluyorsun. 7li 16 katından fazla verir belki ama bir ayak riskinden kurtulmak var. İlk ayak tek olmayan 7liler hiç cazip gelmiyor bana :)

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  Mehmet28
    24 Ekim 2017 Salı 17:36 17:36

    Bugün ikramiye boyutu olarak sadece 7 li denemek istedim normal şartlarda 7 linin başlangıcı yada altının ortası fark etmiyor benim için tek olan yerdeki isim gelirse zaten her şekilde cazip oluyor. yinede fikir için teşekkür ederim.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 20:42 20:42

    Red rebel gelse bari de bugün bir işe yarar miktar ikramiye alsam Çifteden 4 / 2 :)

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 20:54 20:54

    Bende 3 gelmesin diye bekliyorum :) Rastgele.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 20:55 20:55

    Piste yağmur düşmesi dengeleri değiştirdi adminim her sonuç çıkablir ama 2 den vazgeçmedim 50 misli cıftem var :)

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 21:01 21:01

    6’lıya üzüldüm. Bir tane favori gelmedi. 3 gelirse güzel para yapar.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 21:02 21:02

    Agf yok şuan kesinlikle güzel ikramiye yapar .

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 21:04 21:04

    Red rebeli çıkaracaklar herhalde girmiyor ne şans var bende yaa

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 21:07 21:07

    Hay şansıma arkadaş yaaaaaa

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 21:34 21:34

    İade almakta iyidir, sıkma canını :)

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 21:42 21:42

    tjk da soyguncu olmuş adminim oynamadan kaybettim resmen iade ettiği para 25 tl ödediğim para 100 tl saçmalık

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 21:46 21:46

    Tek kalem değil miydi?

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 21:49 21:49

    yok 1,4 / 2 tek seklınde 50 mıslı

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 22:12 22:12

    50 vermesi lazım değil mi? Saçma geldi banada.

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  admin
    24 Ekim 2017 Salı 22:24 22:24

    Birinci koşu yapıldıktan sonra ikinci koşuyu teşkil eden koşu iptal edildiği veya koşuyu hiçbir at bitiremediği veya walk-over olduğu takdirde, iştirak bedelleri yalnız birinci ayakta birinciliği kazanan at üzerine oynanmış kazançlı kombineler arasında bölünerek dağıtılır. Verilen para küsüratlı mıydı?

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 22:39 22:39

    27.kusur cıftesı verıyordu admınım bende anlamadım oynamadan kaybettım dedım ya yarıssa barı kazansa hıc degılse gelmesede gam yemezdım bana da cok sacma geldi

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 22:41 22:41

    Çifte’ye altılı gibi davranıyorlar. Miting gününde 6 bulmayanlara devrederler ya o hesap.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 22:42 22:42

    acaba merak edıyorum agf olan coritiba gelmiş olsaydı kazanmış sayılırmıydı kupon . coritibada gelmıycek gunu buldu kısa mesafe bıtır ıste yarısı :)

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 23:00 23:00

    Böyle yapıyorlarsa agf giriyordur herhalde.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 22:45 22:45

    Bu sinirle ben bir İstanbul programına saldırayım yarın acısını cıkarmam lazım :)

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 23:00 23:00

    Sinir yaptım mı startta kalıyorum ben, hemen ara veririm :)

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    24 Ekim 2017 Salı 23:09 23:09

    Bakalım adminim bende ne olacak yarın da bir sonuç alamazsam bu hafta sonuna kadar bende nadasa çekilecem :)

    0
    admin
    admin
    Yönetici
    Kime:  yavuzhan41
    24 Ekim 2017 Salı 23:12 23:12

    Hayırlısı diyelim. Bende bakayım bir şeyler.

    0
    Son Yazılar

    20 EKIM 2025 FINGER LAKES ABD ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 MAHONING VALLEY ABD AT YARIŞLARI (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 ŞANLIURFA AT YARIŞI TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 BATH BIRLEŞIK KRALLIK TAHMİN (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 DEAUVILLE FRANSA ALTILI TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 BURSA AT YARIŞI (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58

    19 EKIM 2025 KEENELAND ABD AT YARIŞI (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58

    19 EKIM 2025 ADANA AT YARIŞI (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58

    19 EKIM 2025 LONGCHAMP FRANSA ALTILI TAHMİNLERİ (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58
    Son yorumlar
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için Gureba
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için Gureba
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için admin
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için Gureba
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için admin
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    Kategoriler
    • Agf Tabloları
    • Ai Tahmin
    • At Yarışı Haberleri
    • At Yarışı Videoları
    • Bahis Sözlüğü
    • Blog
    • Jokeyler
    • Şans Falı
    • Sizden Gelenler
    • Tahminler
    • Tutan Altılı Kuponları

    Sorumluluk Reddi: Bankotahminler.com’da sunulan tüm tahminler, istatistiki bilgiler ve sayısal veriler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Yazarlar tarafından paylaşılan içerikler, tamamen kendi görüşlerini yansıtır ve SİTE’nin resmi görüşü değildir. Sitede yer alan kuponların oynanması tavsiye edilmez. Siteyi kullanmaya devam ederek Kullanım Şartları’nı kabul etmiş sayılırsınız.

    • Gizlilik Politikası
    • Çerezler ve Reklam Politikası
    • Kullanım Sözleşmesi
    • Hakkında
    • Advertising
    • İletişim
    Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • Ana Sayfa
    • Hakkında
    • At Yarışı
    • At Yarışı Siteleri
    • Gazi Koşusu Tarihi
    • Yazar Başvurusu
    • Advertising
    • İletişim
    © 2025 Banko Tahminler

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    wpDiscuz