1.ayak: Katilmis olduklari son kosulari bugunku binicileri nezaretinde kazanma basarisi gosteren SAHINGOZ-4- ve SERDENGECER-3- ikilisi oncelikle sans verdigim isimler.Kaliteli bir isim olan KAZDAGI -1-son metrelerde sert gelecek olup bu ikilinin en kucuk hatasini affetmez.Etkili jokeyi ile ALEMIN KRALI-5- ihmal edilmemeli olup, bu grup icin yeterli performanslari ile TRUVA PRENSI-7- ve TEZCANLI-6- daha sonra devreye girebilecek isimler olup potansiyelinin altinda kosmasina ragmen bu kez ters bir kosu cikartabilecek olan OGLUM MELIH-2- ile rahat bir kosu izlenir.
2.ayak: Aslinda teknik olarak uzerinde yorum yapmanin cok da anlamli olmadigi bir kosu.CANKARDESLER-4- kosarsa kazanacak, kosmazsa kazanamayacak.Hepsi demektense BANKO demek daha mantikli gozukuyor.
3.ayak: Performans olarak birbirlerine heran ustunluk kurabilecek dengesiz bir grup, kapatmakta fayda var.HEPSI
4.ayak: Zihnimde tam olarak ikiye boldugum bir kosu siralamada belirttigim safkanlar oncelikli, ikinci grup kazanirsa ise asla sasirmam,tuttugunuz atlara oncelik veriniz ancak kosunun hakki HEPSI
5.ayak: Diliran’in kosudan cikartilmasi ile TALIPHAN-9- ve SELKUT-8- arasindaki rovans mucadelesine donecek gibi duran yarista grup kosularda kendine devamli tabelada yer bulabilen ALTEPE-3- ve en az kendisi kadar formda ekurisi ile DUSLEM-11- daha sonra.
6.ayak: NORTHERN WEST-8- ileride adini oldukca iyi yerlerde duyuracak.Uzerinde Karatas var, bize de banko yazmak duser!
Kupon
4-3-1-5-7-6-2
4
H
3-8-6-7-10-4//5-2-1-9-11
9-8//3-11
8
40//147tl