1.AYAK: İlk ayakta 800/48.4 – 600/35.6 400/23.0 R çalışmaları ile hazır olduğunu gösteren 6 LADY INTO öncelikle işaretlenir. Kum pistte çıktığı ilk sınavında üçüncülükle yetinen 8 RAIN OF TEARS bu kez dil bağı ile koşacak. Mehmet Kaya nın ısrarla tercihlediği 3 DOLCE VITA , son ikinciliği tatminkar 7 PRENSES YAĞMUR ve ilk koşusundan sonra iki ay geri çekilen kalite isim 4 GÜMÜŞKAN GÜLÜ ilk ayakta yeterli olacaktır.
2.AYAK: İzmir’de son koşusunu kazanıp Bursa’ya getirilen 8 ARZUKIZ bu pistte de başarılı olabilecek bir isim. Risk sevenler için tek alternatifi olabilir. En son 1300 m mesafede 1.31.24 lük iyi bir derece ile ikinci olan 6 KIRIMKIZ bu sefer kazanabilir. Uygun grupta 2 HİSARGÜL şeytanın bacağını kırmak isteyecektir. Son koşusunda Doğan Kılıç ile tanışan 5 HELİNCAN daha uyum içinde sürpriz yapabilir. Eküri avantajı olan 4 BALKAN ise son şans verdiğim isimdir.
3.AYAK: Açık grup koşuda ciddi rakipler arasındaki son koşusunu ölçü almadığım 4 HAYAL PERİSİ güzel derecelerle hazırlandığı bu koşuyu kazanacaktır.
4.AYAK: Kendisini gayet iyi tanıyan binicisi ile daha önce dört koşusunun ikisini kazandığı pistte 5 PERFECT WARRIOR günün ikinci bankosu olmaya adaydır.
5.AYAK: Handikap mücadelede öncelikle son koşusunda büyük sürprizle kazanan 9 EMRES STAR a şans veriyorum. Israrla ikinciliğe abone olan 7 DAVUTBEY bu kez birincilikle tanışabilir. Ağırlaşan sıkletine rağmen son günlerin formda ismi 6 ROBINHO üçüncü birinciliğe yakındır. 50 kg ile koşacak olan 11 NİLSU , 1200 m işi ile beğenimi kazanan 1 ÇUHADAROĞLU ve 5 KIMURA sürprizde yazılır.
6.AYAK: Günün en zor ayağında ne kadar çok isme şans verirsek kardır. Form durumları ve çalışmaları ile sıralamam; 3 AKBARAN , 6 HASRETİMKAYA , 4 ÖZGÜNSOYLUM , 15 KANDAHAR , 5 GÜNEBAKIŞ , 9 TOYDEMİR BATUR , 12 RANA ATEŞİ , 10 MUSON RÜZGARI , 13 ARİFHAN ve 8 SEVİMLİ şeklinde olacaktır.
1.AYAK: 6-8-3-7-4
2.AYAK: 8/6-2-5-4
3.AYAK: 4 HAYAL PERİSİ
4.AYAK: 5 PERFECT WARRIOR
5.AYAK: 9-7-6-11-1-5
6.AYAK: 3-6-4-15-5-9-12-10-13-8
BOL ŞANSLAR….