Close Menu
Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pazartesi, Ekim 20
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Banko Tahminler
    • Tahminler
    • Ai Tahmin
    • Haberler
    • Altılı Ne Verir
    • Bülten
    • Günlük Sonuçlar
    • Altılı Sonuçları
    • Yazarlar
      • Admin
      • Adrian
      • Buca 06
      • İkitelli 89
      • Rising
      • Salvatore
      • Stalingrad
    • İletişim
      • Advertising
      • Yazar Başvurusu
    • Giriş
    Banko Tahminler
    Ana sayfa | 13 MAYIS 2017 ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (Gianluca)
    8 yorum

    13 MAYIS 2017 ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (Gianluca)

    gianlucaBy gianluca13 Mayıs 2017 Cumartesi 08:548 yorum3 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    1.Ayak: Dişilerin 1200 çim yarışında katılan atlara şöyle teker teker baktım da (9) HIZ DELİSİ ‘ni önde çok rahatsız edecek bir at bulamadım. Bu nedenle bu kısrak favorimdir. Yarıştaki sprinterler çok kalite isimler olmasa banko bile verebilirdim. Bence bu yarış son 50 de hatta potoda bile çözülebilir. Rakip isimler; ekürilerden (2) I SAW THE SUN , il ve mesafede en iyi dereceye sahip Sadettin’in tercih ettiği (8) HELGALEIN , acı sprintini tutturabilirse (3) LADY KRAKOW , uzun aradan sonra iki yarış görüp nefes açan (5) MISS ELENI ve son olarak verdiği uzun araya rağmen kısa mesafede çok sıkıntı yaşamayacağını düşündüğüm (11) MISAE.

    2.Ayak: Yine dişilerin yarışı ama bu kez açık ve kalabalık bir yarış. Bu ayağı detaylı inceledim ama şimdi buraya çok ayrıntılı yazamayacağım. Sonuç olarak bu ayağı hiç bir kısrağı ön plana çıkarmadan dört safkana eşit şans vererek geçeceğim. Bunlar (10) KIRDERE , (9) İREM SU , (17) TARSUS BEYAZI ve (8) GLEN.

    3.Ayak: Handikap 16 bu yarışta üst düzey formu ile (5) SHUTKA net favorimdir. Ne kadar çok tutsamda İngilizlerde 60 kg sıklet her zaman bende soru işaretlerine sebep olur. Bu nedenle yanına at yazacağım. İlk rakip gördüğüm isim artık bir patlama beklediğim (6) BLACKOUT ,daha sonra son yarışında shutka’ya geçilen (11) COCHABAMBA , (8) TONY OBELIX ve sevdiği kum piste dönen (10) NEZİRKHAN . Umarım Shutka’yı yıktığımıza pişman olmayız.

    4.Ayak: Bu kez erkek 3 yaşlıların açık yarışı var. Bu yarışta risk alıp bir banko vereceğim, o da (4) HEYAMOLA . Son KV 7 1900 çim yarışta önde Sinyor Şamil-Cihan Pehlivanı  mücadelesine gözler çevrilmişken arkalarında bir üçüncülük yaptı ki, gözden kaçmaması gereken rahatlıkta ve eldeydi. Bu safkan o yarışta starttan düzgün çıkmasına rağmen ,çıkınca hafif bir tereddüt yaşadı ve grubun 2 boy gerisinde kaldı. Oradan o kadar rahat öne sarktı ki , direk takibime girdi. Eğer öndeki safkanlar biraz daha yakın olsalar kesin onları yiyecekti ama ara çok olunca rahat bir üçüncülüğe razı oldu. Eminim Sadettin bu atı tekrar ona vermemelerine çok bozulmuştur. Sihirbaz da cin gibi tabi, kaptı atı. Eğer geçen yarışında olduğu gibi bir şanssızlık yaşamaz ve Halis iyi bir yerde giderse güzel bir sonuç alacaktır.

    5.Ayak: Bu şartlı 1 de alternatif bankom düzenli galopları ve bu kum için çok uygun orijiniyle (1) ANKA olacak. Tayın rakipleri (2) ATLASBEYİ ve (3) JUST A DREAM olur.

    6.Ayak: Son yarışını jokeyinin bir türlü kulvar seçememesinden kaybeden ve bu yarışta Ahmet Çelik’e verilen (2) İDEALİST favorimdir. Rakip olabilecek atlar sırasıyla (1) KOŞANAĞA , startta kalmazsa (3) DESİRE , son beşinciliği fena olmayan (4) MARAZ ALİ ve ekürilerden (10) KEKEÇBEY ‘ dir.

    Altılı Şablonu:

    1)  9,2,8,3,5,11

    2)  10,9,17,8

    3)  5//6,11,8,10

    4)  4

    5)  1//2,3

    6)  2//1,3,4,10

    Bol Şanslar!

    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir Mobil - Banko Tahminler
    altılı ganyan tahminleri ankara altılı ganyan tahminleri
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Article13 MAYIS 2017 CUMARTESİ ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ (TİMOTHY)
    Next Article 14 MAYIS 2017 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ (RAMAZAN YILMAZ)
    gianluca

    44 yaşında, 26 yıldır kesintisiz at yarışlarını yakınen takip eden bir yarış severim.

    Diğer Yazılar

    20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 09:38
    Bağlan
    Giriş Yap!
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Bağlan
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Yorum yapmak için lütfen giriş yapın
    8 Yorum
    Beğenilenler
    En Yeniler Eskiler
    Satır İçi Geri Bildirimler
    Tüm yorumları görüntüle
    admin
    admin
    Yönetici
    12 Mayıs 2017 Cuma 22:33 22:33

    Bol şanslar

    0
    Sinyalci
    Sinyalci
    Ziyaretçi
    13 Mayıs 2017 Cumartesi 00:56 00:56

    Sihirbaz bu kafayla o atı getiremez her tarafı uyanık olsa ne olur olmasa ne olur yaz oraya bi Cihan padişahı arkana bakma bol şans ?

    0
    ETC
    ETC
    Üye
    13 Mayıs 2017 Cumartesi 08:13 08:13

    SON DAKİKA DÜZELTMESİDİR:
    Son gözlemlerime göre eklemeler ve çıkarmalar yapılmıştır.

    4.KOŞUDA, HAMARAT eklenmiştir.
    5.KOŞUDA, AMERICAN BILLION ve MACADAMIA çıkarıldı, KIRDERE eklenmiştir.
    7.KOŞUDA, SİNYOR ŞAMİL çıkarılmıştır.
    8.KOŞUDA, JUST A DREAM eklenmiştir.
    9.KOŞUDA, KEKEÇ BEY çıkarılmıştır.

    Böylece oluşan altılı şablonları aşağıdaki gibidir.

    1.ALTILI GANYAN:

    1.AYAK: 7
    2.AYAK: 2 – 5
    3.AYAK: 1
    4.AYAK: 1 – 3 – 7
    5.AYAK: 2 – 8 – 10
    6.AYAK: 5 – 11

    TUTAR: 2.16 TL

    2.ALTILI GANYAN:

    1.AYAK: 1 – 3 – 7
    2.AYAK: 2 – 8 – 10
    3.AYAK: 5 – 11
    4.AYAK: 3 – 8
    5.AYAK: 1 – 3
    6.AYAK: 2

    TUTAR: 4.32 TL

    0
    ETC
    ETC
    Üye
    Kime:  ETC
    13 Mayıs 2017 Cumartesi 13:48 13:48

    Şansımız bol olsun ey site ahalisi…

    0
    Timothy
    Timothy
    Ziyaretçi
    13 Mayıs 2017 Cumartesi 13:47 13:47

    Bol şanslar dostum. Heyamola için güzel tespit yapmışsın. Gönlüne göre olsun inşallah.

    0
    umit
    umit
    Ziyaretçi
    13 Mayıs 2017 Cumartesi 17:03 17:03

    Adana için tahmin ve yorumlariniz varmı

    0
    gianluca
    gianluca
    Yazar
    Kime:  umit
    13 Mayıs 2017 Cumartesi 17:23 17:23

    Adana’ya şablon vermiyorum maalesef

    0
    ETC
    ETC
    Üye
    Kime:  umit
    13 Mayıs 2017 Cumartesi 17:57 17:57

    13 Mayıs 2017 ADANA yorum ve tahminlerimle ve selamlarımla…

    1.AYAK:
    Henüz ilk startında eküri avantajını da lehine çevirerek elde ettiği dereceli 2.likle SPARTAN EMİR, yine üçlü eküri avantajıyla adından söz ettirecektir. Bu koşudaki rakibi ise aynı koşuda elde ettiği 3.lükle, gerisindeki bıraktığı rakiplere uzak mesafe fark atan KAR SAVURAN bu defa da dış kulvardan start alacak olma avantajını önceki koşusunda olduğu gibi lehine kullanmayı başarabilirse liderliğe erişmemek için sebebi kalmayacaktır.

    2.AYAK:
    Epey zorlu tercihlerin olacağı bir koşuya geldik. Öncelikle 15 Nisan tarihli ilk startında, (sonraki koşusunda liderlikle buluşan) TURBOCUKARDEŞLER’e karşı ezici bir üstünlükle 1.lik elde eden ÖMÜRÇINARI şüphesiz ki koşunun favorisidir.

    3.AYAK:
    6 Mayıs tarihli 1300 ÇİM koşusunda KÜBALI’nın 1 boy gerisinde 2.lik elde eden, bu defa uzun mesafede daha hafif sıklette adını duyacağımız SİMYACI koşuda tercihlemesi gereken ilk isimdir. Yakın zamanda 1300 Çimde en iyi kısa mesafe bitiriş derecesini elinde bulunduran AKÇİLDEDE ve son startında az farkla elde ettiği 2.lik dikkat çekici olan ve bu defa daha hafif sıklette izleyeceğimiz INDIANAPOLIS de koşunun sigortalarıdır.

    4.AYAK:
    5 Mayıs tarihindeki son startında sonuncu olmasına rağmen epey kalite atlarla çetin bir mücadele içinde olması ve şu an içinde bulunduğu grubun kendine uygunluğunu avantajına çevireceğini bildiğim AKYILDIRIM, sıkleti ve uzun mesafelere alışık stiliyle, elde ettiği dereceleri dikkatlerden kaçmayan ve bu defa Mehmet KAYA idaresinde koşuya ağırlığını koyacak olan eküri avantajı bulunan ARDALI, 29 Nisan tarihli startında startta 2 boy kaybetmesine rağmen (aynı koşuda ARDALI da 4 boy kaybetmişti) ARDALININ önünde liderlik elde eden GİRAY KASIRGASI da bu defa yine ARDALI’nın en belirgin rakiplerinden biri olacaktır.

    5.AYAK:
    Kısa mesafeye alışık stiliyle bilinen ve şeytanın bacağını kırmaya hazır durumda olan KATI SEMİH koşuda söz sahibi olacak safkandır. Bankomdur.

    6.AYAK:
    Bu koşuda E.SİNCAN ile 28 Şubat ve 9 Nisan tarihinde katıldığı koşularda epey kalite atların gerisinde elde ettiği tatminkar dereceleri dikkate aldığım MY FAST BOY ve starttan geç çıkma alışkanlığını sürdürmezse SATINKA koşuda söz sahibi olacak isimlerdir.

    1.AYAK: 2 – 3
    2.AYAK: 2
    3.AYAK: 7 – 10 – 12
    4.AYAK: 1 – 2 – 5
    5.AYAK: 4
    6.AYAK: 4 – 10

    TUTAR: 4.32 TL

    Tercihlediğiniz atların ayaklarının uğuruyla diyor, bol şans diliyorum..

    0
    Son Yazılar

    20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 09:38

    20 EKIM 2025 ŞANLIURFA AT YARIŞI TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 06:00

    20 EKIM 2025 BURSA AT YARIŞI (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:59

    20 EKIM 2025 FINGER LAKES ABD ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 MAHONING VALLEY ABD AT YARIŞLARI (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 BATH BIRLEŞIK KRALLIK TAHMİN (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 DEAUVILLE FRANSA ALTILI TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58

    19 EKIM 2025 KEENELAND ABD AT YARIŞI (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58

    19 EKIM 2025 ADANA AT YARIŞI (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58
    Son yorumlar
    • 20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING) için IKITELLI89
    • 20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING) için RISING
    • 20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING) için berke
    • 20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING) için RISING
    • 20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING) için IKITELLI89
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    Kategoriler
    • Agf Tabloları
    • Ai Tahmin
    • At Yarışı Haberleri
    • At Yarışı Videoları
    • Bahis Sözlüğü
    • Blog
    • Jokeyler
    • Şans Falı
    • Sizden Gelenler
    • Tahminler
    • Tutan Altılı Kuponları

    Sorumluluk Reddi: Bankotahminler.com’da sunulan tüm tahminler, istatistiki bilgiler ve sayısal veriler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Yazarlar tarafından paylaşılan içerikler, tamamen kendi görüşlerini yansıtır ve SİTE’nin resmi görüşü değildir. Sitede yer alan kuponların oynanması tavsiye edilmez. Siteyi kullanmaya devam ederek Kullanım Şartları’nı kabul etmiş sayılırsınız.

    • Gizlilik Politikası
    • Çerezler ve Reklam Politikası
    • Kullanım Sözleşmesi
    • Hakkında
    • Advertising
    • İletişim
    Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • Ana Sayfa
    • Hakkında
    • At Yarışı
    • At Yarışı Siteleri
    • Gazi Koşusu Tarihi
    • Yazar Başvurusu
    • Advertising
    • İletişim
    © 2025 Banko Tahminler

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    wpDiscuz