Selamlar herkese Kocaeli altılı tahminlerim şu şekildedir.
1.AYAK: Startla birlikte liderliği alacak olan (3) BÜYÜKDÜŞÜN son yarışında GARANTİ’nin presine maruz kaldı ondan önce ŞAHPAZLI’nın presine maruz kaldı bu yarışta da muhtamel olarak son 600 de (6) AKKURT ve (1) FORDTA TEK in presine maruz kalacaktır. Bu safkanları kolay atlatacak olan (3) BÜYÜKDÜŞÜN bu defa da son 400 den sonra dışarıdan (2) BAŞKAYNAK ve onunda dışından dolanan (5) numaralı NASUHOĞLU’nun ataklarına direnmeye çalışacaktır. Son 200 den sonra (3) numaralı BUYUKDÜŞÜN artarak gelen ataklara her ne kadar direnmeye çalışsa da en dıştan gelen (5) numaralı NASUHOĞLU gruba hakim olup potayı önde geçen isim olacaktır. Adam gibi adam (5) numaralı NASUHOĞLU BANKOM. ( Zaten yazdığım senaryoyu safkanlar beğenmezde oynamazlar ise muhtamel gelebilcek safkanlarda bu oyunculardır )
2.AYAK: Artık dört yaşına gelmiş safkanların maiden mücadelesinde hemen hemen üzerinde durmadığımız safkan yok gibi. Klasik olarak kalabalık tutmak yoluna gitmek en akıllısı görülüyor. İşin en akıl-dışı olanı ise az sonra benim yapacağım gibi tek atmak. Son yarışında tek attığım (5) UÇANŞAH aşağı yukarı aynı safkanlar ile koşuyor. Bu defa değişen ise daha az sayıda olmaları ve daha iç kulvarda yer alması. Tolga safkanı yeteri kadar deparlandıra bilirse bu defa iç kulvarda (1) AMCABEYKAYA nın ardında yer bulabileceğini ve ne etliye ne sütlüye karışmadan bariyer dibinden tıngır mıngır gruba hakim olup photalamasını bekliyorum. Bir kez daha ısrarımı yenileyeceğim ve bu son olacak. Çok risklide olsa farklı olduğunu düşündüğüm (5) numaralı UÇANŞAH BANKOM dur.
3.AYAK: Mesafenin 2000 metre olması mücadelenin dişi safkanlar arasında olması sanki her türlü sonuca açık bir yarış havası veriyor. Safkanlar içinde gerek anne gerekse babadan bu mesafeye en yatkın isim (5) numaralı KONİGİN dir. Her ne kadar son yarışlarında başarısız bir performans ortaya koymuş olsada bu tip ucu açık yarışlarda kollamakta fayda var. Bu tarz da düşünmeye devam edecek olursak yine supriz potansiyeli yüksek bir başka safkan ise (4) numaralı GREEN PUSS dur. Son yarışında 59 kilo ile buradaki safkanlar arasında bir anda form sıçraması yapan safkan 53 buçuk kilo ile neler yapmaz ? Hele birde startta takılmazsa bu safkanı yazmayanların son metrelerde vay haline kalp sağlığı iyi olmayan seyretmesin…!!! devamı şablonumda olacaktır.
4.AYAK: Programın tamamında az sayıda safkan koşuyor olsada denk güçlerin mücadelesi olması dolayısı ile hangi ayakta kim gelse şaşırmam. Hatta program arap saçına dönerse de şaşırmam. Bu yarışta eküriler hariç diğer dört safkana da eşit şans tanıyorum. Muhatamelen de sonuç phota finnish e kalacaktır. Yani bunun bile tahminini veririm:)
5.AYAK: Şöyle göz ucu ile bile baktığınız zaman son iki yarışında da İzmir’de güzel ikincilikler alan (7) OLGUN SULTAN’nın onca yolu körfez havası almaya gelmediği aşikardır. Yazıyı yazarken AGF ye bakmadım ancak muhtamel Türkiye’nin teki olacaktır. Bense ikramiye anlamında bu ayağı kalabalık tutacağım ancak dediğim gibi az olsun öz olsun diyenler için bu ayakta bu safkan tek olmalıdır. Benim sıralamam şablondadır.
6.AYAK: Yarış H16 yarış olsada buradaki bir-çok safkan için beklenti KV klasmanında safkan olmaları. Her türlü misli yedili ganyan vs için (4) TOVIN ve (2) TIMSAL ile riske edeceğim yarışta genel altılı ŞABLONUM için ise kalabalık tutacağım. Herkese bol şanslar.
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 5 TEK
2.AYAK: 5 TEK
3.AYAK: 5-4-1-2-3
4.AYAK: 1-2-5-3
5.AYAK: 7-4-2-1-3-5-9
6.AYAK: 4-2-1-3
YEDİLİ GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 1 TEK
2.AYAK: 5 TEK
3.AYAK: 5 TEK
4.AYAK: 5-4-1-2-3
5.AYAK: 1-2-5-3
6.AYAK: 7-4-2-1
7.AYAK: 4-2
selamlar bombacı bol sanslar
Tşk ederim.
bol şanslar bombacı
Tşk ederim Ramazan kardeşim. Site olarak cok iyi gidiyoruz. Devami gekir insallah
Yürübe BOMBACI , bende altılima NASUHOĞLU yla başlıyorum , bu mesafede bu atı geçemezler , bol şanslar. ..
Bol şanslar göçmen :)
Bu sefer daha farklı bir program yaptım kendime
1.ayak:2.5.1
2.ayak:1.9.2.5.4.3.8
3.ayak:5
4.ayak:5
5.ayak:4.7
6.ayak:4.2.3.1
Bol şanslar
Hadi bakalım bol şans
Bombacı kardeşim kuponum tuttu ne diyorsun bu konuya Enes Söke’n kardeşime burdan seslenmek istiyorum kuponu yatırmadı yani sadece buraya yazmış oldum
Öncelikle bol şanslar diyelim … telefondan son koşularını izleme imkanım olmadı bugün onun için yorumcuların tahminlerine bakarak yaptım sadece uçansahın bir önceki kocaeli yarışını izlemiştim senin kadar iddialı konuşacağım bu at normalde jokeyin elinde kazanması lazım o Koşusu orjini yapısı ile aynen son kez tek atmaya karar verdim özellikle yorum yazmak istedim üçüncü ayak yorumunu görünce :) 7 at koşuyor 5 at yazdım bir türlü elim gitmedi 4 numaraya :) esasen bu siteden Hanginizdi taaa 10 yarış önceden 3 numarayı sürekli övüyordu o gün bugündür hep yazarım 5 numarayı yanılmıyorsam silivrili veya ramazan çok övmüştü uzun mesafe boş bırakırlarsa bitirir diye 6 numara böyle az atlı koşuggünlerinde genelde 1 tane sonuncu at getirirler diye yazdım 1 ile 2 numarayı niye yazdım, onu bende bilmiyorum :) 5 uçansah ve beşinci ayak 7 numaraya çok güvendiğim için yazacak başka yer bulamadığımdan herhalde…
Nasuhoğlu yorumuna da katılıyorum nedense bu at kocaeliye gelince değişiyor
Selamlar sizden destek almak çok güzel:) bol şanslar
Sayın bombacı
eküriler çok uzun ara vermiş olabilir fakat, bence bu grubu rahat geçeceklerdir.
o kadar atta yazmamanız çok garibime gitti.
Yine de sizin bildiğiniz bir şey vardır diyorum ve bol şanslar diliyorum
1. Ayak: 2/3/4/5/7/1
2. Ayak:8 Ters lale BANKO
3.Ayak:1/2/4/5
4.Ayak:6 Ulakçı BANKO
5.Ayak:5/2/7
6.Ayak: 1/2—4
Oyununuz tam bomba :) bizimkisi çok bilmişlik. Cok biliyoruz ya illaki eleyeceğiz :) bol sanslar siz tutugunuz safkanlara öncelik verin elbette.
bombayı senden öğrendik:) kısmet işte bak Ters lale AFG den tuttu.bekle bizi ulakçı
20 tanede gig denedim NASUHOĞLU NASUHOĞLU
Müthiş senaryo ve herkes sufle veren Bombacıyı dinledi. :))
Ganyan çok az çıktı , TJK bizi Takip ediyor olmalı , oyunlar beleş geldi
Helalsana bonbacı
Ahh bee UÇANŞAH(5) gelse içerdeydi be kupon, kahretsin. Çok üzüldüm Bombacı ;(
Ne yapalım be abi kısmet değilmiş. Yine yer tutamadı yine yer tutamadı neden Tolga güvenip önlerde kabullenmiyor yarışı anlamıyorum. Atı en dışarıya çekti YARiSSA bizim ata bir koydu bizimkisi tekrar bariyer dibine saplandı:) YARİSSA da koptu geldi. Yoksa aynı hareketi UÇANŞAH yapacaktı bak seyret yarışı bir daha.
Bambacı abi kafa 5 tek 2.ci ayağa fazla güvenmediğin için 1.5.9 kalan 4 ayağa hepsi yazdım inşallah sayende bir haşlık alırız
Dört ayak hepsi mi? ? harçlık mı? ? inşallah inşallah
Evet abi 4 ayAk hepsi harçlık alırsak abimize bir tatlı ısmarlarız sen olmasan hayata ilk ayakları tek atmam
Ya osman sen sağlam ikramiye al önce ben şerefine tatlıyı yerken fotoyu paylaşırım:) bol şanslar
Abi valahi sürpriz geldi yine sayenizde sitede bir arkadaş tek tutuyodu
Pardon bombacı abi o şenmişsin anne baba hatından dolayı demiştin konigin ramazan Yılmaz kardeşte ilk at vermişti
Tüh favori borbore geldi Çalık’ın jokeyi iyi kulanamadı
Önemli olan beşinci ayak zaten. Burası yıkılsın yeter
Hadi inşalah abi
şansa bak yav 6 gelseydi varya
Yaktım bizi bombacı 7 li 6 da, 6 lı 5 de kaldı :)))
Bombacı kardeşim Teşekkürler. KONIGIN yazdık. Aldık altılıyı. Herkese bol Şans
Alta yorum olarak yazdığım oyun 2 TEk ile geldi kuponu yazan varsa komisyonumu yatırsın :)
500 aldık abi sayende?? abime tatlı sözüm var numaram bu ararsan sevinirim xxx birde İzmir altılısı yayınlarsan çok iyi olur
Ben bir yedili ganyan çıkar diyordum. Nasip değilmiş başka zaman artık. Başta ATCI olmak üzere kuponları tutan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Daha büyüklerine inşallah. Bu arada bizim insanımız gerçekten bir başka. Osman kardeşim bana mesaj atmış “abi sözüm var telefon numaram budur istediğin yerde tatlın benden” demiş. Peki bir Amerika’lı ne derdi ?? Heeeey moruuk yok mu yarına da birşeyler ???Osman kardesim güle güle harca hıŕs gözümüzü kör etmedigi sürece başarılı olacağımıza şüphem yok.
Bombacı kardeşim yine koşu öncesi yarış koşturma hünerini sergilemişsin. 2 ve 3.ayaklar arası küçük bir değiş tokuş da yapmış olsan sonuca da ulaşıyormuşsun.. Ama eminim ki kılavuz kaptanlık yaptığın kuponlar muhakkak olmuştur. Tebrikler, sevgiler.
Bombacı bana demiş olmasın arkadaş :)
Kesinlikle öyle :):)