1. KOŞU: Son yarışını kazanırken beğendiğim (3) SANTA RUA, inatçı yapısıyla (6) SERABIM ilk gözüme çarpan isimler olsa da kalabalık tutuyorum.
2. KOŞU: Ara sonrası koştuğu son yarışında tek kullanmıştım olmadı, gelişen nefesiyle bu kez başarabilir (9) NURAĞA. İstikrarlı (3) ÇINARKAN, bu kez daha iyi koşmasını beklediğim (2) ÇERKEZRAMO, ikinciliğe abone olan (6) KAYRABEY öncelikli rakipleri. Mesafede zorlanacağını düşünsem de (10) DİLEKAĞACI’na sürprizde yer veriyorum.
3. KOŞU: 5 ay aradan sonra koşacak ve kaba kumda ilk yarışı. Bu dezavantajlara rağmen pistte çok yatkın olduğunu düşündüğüm (5) HEIWA IWA risk alıp tek kullanacağım isim.
4. KOŞU: Beni yanıltmayıp kalitesini gösteren (1) BODYGUARD HERO seriye bağlar diye düşünüyorum.
5. KOŞU: Tek attım hayal kırıklığı yarattı, sonrasında yıktıkça seriye bağladı (1) SULTANLAR SULTANI. Mesafe nedeniyle sürpriz bir sonuç çıkabilir risk almıyorum.
6: KOŞU: (8) GARAVAS tempoyu koyup bir kez daha kazanabilir. Uzun araya rağmen (7) WIND RUNNER ve İzmir’den gelen (5) SİDELİ yazarak kapanışı yapıyorum. Yeri olanlar kondisyonu iyice yükselen Balballı, Perfectus ve Altınbeşik’i değerlendirebilir.
ALTILIM
1.AYAK: 3,6,4,7,2
2.AYAK: 9/3,2,6,10
3.AYAK: 5
4.AYAK: 1
5.AYAK: 1,6,5,8,3,2,7,4
6.AYAK: 8,7,5