1 – AYAK: Zorlu bir handikapla açılan altılı ganyanın ilk ayağında favorim 1 – ESTERGON. 2 – KUPALIM, 4 – DRUMMER ve 5 – BLAZE OF LIGHT rakipleridir. Sürprizim ise iyi işleri ile 3 – ZÜLFO KIRVE.
2 – AYAK: The Scar arkasında yaptığı 2.liğin derecesi bu grup için gayet yeterli gözüküyor. Güzel işleri de bulunan safkan 3 – GRECKA bankom. Sürpriz rakip arayanlara işlerini koşularına yansıtamayan 4 – LADY BRIBISCUIT ve 2 ay aradan sonra koşu görecek, güzel işleriyle 9 – QUEEN OF SNOW öneririm.
3 – AYAK: 3 – MARUF TAY ve 2 – REŞİTBEY kapışmasına 1 – GEDİZKAYA dahil olabilir.
4 – AYAK: Güzel seri yakalayan 1 – BOZDENİZ favorim. Son koşularında foto olan 4 – BİLGİNKADİR ve 5 – DURMAZ AKAR yine rakipleridir. 2 – AŞKADİN, 7 – ASLANCAN, 8 – KAYRABEY ve 6 – DURMUŞKARDEŞ ile kapatılabilir bir ayak.
5 – AYAK: Sert temposu ile nefesi yettiğince gidecek olan 9 – WALLPAPERS, özellikle önde çok boş kalırsa farkı kapatamazlar. Biraz riskli görsem de bankomdur. Son 3.lüğü ile 1 – ASU HATUN rakibidir. 7 – LUCKY RED ve 6 – LADY BUCKINGHAM sonraki ihtimaller.
6 – AYAK: Kapanış yine zor bir koşuyla yapılacak. 2 tekle kurduğum oyunda son ayağı kapatıyorum. Favorim 3 – FIRATIN ÖFKESİ.
Güncelleme:
Kafada favorimin yanına sadece sürprizi bıraktım. Gedizkaya kupondan çıktı. Wallpapers yanına sadece Asu Hatun eklendi.
Altılım
1-3
3
3-2
1-4-5 -7
9-1
H
Bol şanslar.. Zülfo kirve yarın için hazır yarışra bir tık daha performansını yansıtırsa süprize imza atar..
Teşekkürler. Zülfo Kirve’yi bende bekliyorum. Güzel işleri var. Bol şanslar.
Bol şanslar admin
Teşekkürler, bol şanslar.
Altılı şablonum
1.ayak 6 banko
2.ayak 3.2/9.5.1.8
3.ayak 3/1
4.ayak 5/3.7.4
5.ayak 9.6.7.1
6.ayak 5.3.2.4.10.13/hepsi
Herkese bol şanslar
Bol şanslar
5te kalmanın stresini yaşıyorum
Senin at startta kalmasa alacaktı belkide. Çok güzel para da verdi. Geçmiş olsun.