BURSA ALTILI TAHMİNLERİ
-
1. AYAK
8 – CEBELTAY son yarışında bu mesafede 1,05 e koştu ama 1 boy startta kalması ve değişen binicisi gibi etkenlerle fotoyu önde geçemedi, bu sefer çok şanslı. 5 – MURATHAN ve 3 – AKYAZILI MUTLU tam mesafelerinde. 7 – FIRE OF KARŞIYAKA son yarışında mükemmel fulelerle fotoya girdi fakat 2.likle ayrıldı burada da farklı koşabilir, dikkat. 9 – MİYAZAKİ formunun zirvesinde, 6 – FIRE PIECE, 2 – RAMAYANA grubun yine üstün safkanları çok atta yazılmalılar. 4 – NASRULLAH BEY iyi koşarsa bu grubu rahat geçer fakat pek ışıklı gözükmüyor, çok atta düşünülür. 10 – TEMEL TAŞI aralardan sıyrılabilir ve 1 – ESCAPE THE VICTORY sürpriz adayım. Zorlu koşuda sıralamam bu şekilde çatıya göre HEPSİ yapabilirim.
-
2. AYAK
7 – KONTESİM iki koşu gördü ve çok iyi duruma geldi. Orijin olarakta (VELOCIRAPTOR(GB)-KAZAK DANCER) mesafe tutacaktır. Riskli olduğunu belirterek banko diyorum. Bu koşuda genel favori 3 – DADY KNOWS BEST ama mesafeyi çıkartabilecek mi belli değil. Tecrübesi ile 10 – PRENSES NAZ favorinin rakibidir. 12 – STARIN KIZI öne çıkan diğer bir safkan ama orijin olarak baba (CESUR İSKOÇ) tarafından uzuna gitmiyor.
-
3. AYAK
Son koşusunda 4 boy startta klarak 3.bitiren 2 – DENİZERİ favorim. 5 – CAPPADOCIA rakibidir. 8 – PALADAYI sürpriz.
-
4. AYAK
4 – GRADE BOY favorim. 3 – ARBOND ve 7 – YEGANE rakipleridir.
-
5. AYAK
3 – TUĞÇE HANIM ve 6 – ÇİFTÇİ KIZI arasından geçmesini bekliyorum. 4 – MY KONOS plase.
-
6. AYAK
2 – BÜYÜLÜ GÖL dereceye göre favorim. 8 – ÇELİKSOY rakibidir. 3 – CANBERAT, 1 – AHLATLI, 9 – NESRETTİN DAYI ve 15 – KURTHINÇ plaseler. Çok at yazmakta fayda var.
BOL ŞANSLAR
| 1. Ayak | 2. Ayak | 3. Ayak | 4. Ayak | 5. Ayak | 6. Ayak | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
valla 2-3 aydır takip ediyorum seni.teklerini ve atlarını yazıyorumda.bişe bulmuş değilim :) 6 atla favori vermiyorsun ve favori geliyorya kahroluyorum..altılıda gazoz kapağiyla oynanmıyor maalesef.bugünde takipteyiz inşallah bigün altılı bulucağiz :)
Doğrudur, en büyük kayıplarımı da böyle yaşıyorum. 6 atla favori yoksa 7.yi veya düşündüğünüz atı eklemenizi öneririm.