1.AYAK: Kısa Vade koşuda çim pistte istediği sonucu alamayan 2 KAÇAR FEVZİ idman pistinde de oldukça istekli görünüyor. Sevdiği kum pistte en şanslı isimdir. Adana dan güzel sonuçlarla gelen 10 GENCERHAN ideal mesafesinde en ciddi rakibidir. Üçüncülüklere abone 11 SAFALIM şeytanın bacağını kırmaya çalışacak. Bu pist ve mesafede en iyi zamana sahip 1 BEŞİRYILDIZ tam bir bombadır. Son metrelerde yapacağı etkili sprinti ile rakiplerine zor anlar yaşatacak 7 SİNANAĞA bir diğer şanslı isimdir.
2.AYAK: İki aydır koşmasa da hazırlıkları ile dikkatimi çeken 4 ACAR bomboş sıkleti ile kazanmaya çok yakın görünüyor. Kısa mesafede sonlarda etkili sprinti ile 1 GÜRCÜ KIZI uygun rakipler yanında şanslıdır. Eküri avantajı ile koşacak olan 5 OUT OF PASSED kuponlarda yer almalıdır.
3.AYAK: Hakan Yıldız idaresinde Adana’da 2100 m çim pistte kazanıp Ankara’ya getirtilen 1 LODOS RÜZGARI ve hazırlıklarını beğendiğim 3 EFSANETAY arasında geçeceğini düşündüğüm birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip ayrılır.
4.AYAK: Grubun çok üstünde olan 2 BIG HEART Karataş idaresinde kazanmaya çok yakın. Son koşusunu kazanan 7 THE DAUGHTER SUN sevdiği pist ve mesafede alıştığı binicisi ile ciddi rakibidir. Bir diğer şanslı isim ise 6 TATVAN İNCİSİ olacaktır.
5.AYAK: Son günlerin formda ismi Özcan Yıldırım la start alacak olan 5 LORD WHO kilodan etkilenmezse günün teki olacaktır.
6.AYAK: Tam mesafesinde koşacak olan 1 VALLEY OF THE SUN hazırlıkları ile kazanmaya çok yakın. Aradan sonra çıktığı ilk koşusunu kazanan 9 TURKISH ATTACK , çalışmaları tatminkar 7 DANEHILL GÜL , Ankara çim pistinde birbirinden başarılı koşular çıkaran 4 NEIGHBOUR SOLDIER , sevdiği mesafede 3 DOĞAN MAHMUT ve mükemmel formuyla 2 SAN VİCENTE eksiksiz yazılır.
1.AYAK: 2-10-11-1-7
2.AYAK: 4-1-5
3.AYAK: 1-3
4.AYAK: 2-7-6
5.AYAK: 5 LORD WHO
6.AYAK: 1-9-7-4-3-2
BOL ŞANSLAR….
1.AYAK: 10-11 / 2.AYAK: 1.4.5 / 3.AYAK: 4-5-6 / 4.AYAK: 6-7 / 5.AYAK: 5-8 / 6.AYAK: 1-2-3-4-5-9
Bol şans başkan.
teşekkürler sanada bol şans reis :)
Kacar fevzi idman bistinde cok iyi gorundunu soyluyorsunuz idmanlarini izledinizmi ????????
En son Ankara da pazar sabahı çalıştı 800/57.6 – 28.0 R yaptı 55 kg ile..Her idmanı izleme imkanımız yok tabi.
Siz ankarada oturuyosunuz anladigim kadariyla ilginiz icin ayrica tsk ederim
All hail the king :)
Bol şanslar.
Teşekkürler üstadım… Gözlerim kapanıyor az daha direnebilirsem Adana’yı da bitireceğim.
Yok Jokr kardeş İstanbul’dayım ben..
Ben teşekkür ederim…
selamlar son ayakta köylümün azda olsa şansı yokmu acaba
Şansı var kilo da müsait ama buradaki isimler yanında ben kendi kuponumda şans vermedim.
5.6.7.2.12/2.5 /2.4.5.8.16.10./1 /1.11./712.3 bolsanslar
bol şans..Adana tahmini için.