1.) İlk ayakta favorim boş kilosu ile KANATAKAN(4). Uygun rakipleri yanında BABA SEYFİ(2) ve iyi hazırlanan TATARBEYİ(7) rakibidir.
2.) Artan formu ile GALLARDO(1) kazanabilir. Formda REAL POWER(2), GRAND LARA(5), boş kilosu ile TUMAI(8), pistte iyi gözüken GÜLCİHAN(4) ve ALVİNA(6) rakipleridir.
3.) İyi durumdaki BARDO(1) favorim. Sevdiği pistte CASH AKÇE(2) ve ekürili MAXIMUS DREAM(5/8) rakipleridir.
4.) Burası karışabilir, M.KAYA ile KÖŞKAR(8) favori. Fakat ben Rem. Kayaların da atlarından dolayı KÖŞKAR’ın gelip gelmeyeceğinden emin olamıyorum. O yüzden rakip olarak ÇÖREKLİ GÜZELİ(2) ekliyorum.
5.) Bu ayakta küçük kuponlara VULCANUS(2) tek. Fakat ben HEPSİ diyerek kapatıyorum.
6.) 2000 m yarışını çok beğendiğim HATUNSUYU(8) tek.
Altılı
1.) 4-2-7
2.) 1-2-5-8-4-6-9
3.) 1-2-5
4.) 8-2
5.) 2-3-4-5-1-6
6.) 8
son ayak teki iyi buldun hocam
1 saat kalaya kadar yorum yazmamamın sebebidir. Son ana kadar araştırma yapıyorum. Faydalı olabilirsek ne ala