1. KOŞU: Altılıya riskli başlangıç yapacağım, cazip konumda olacaklarını düşündüğüm iki atı yazacağım. Bunlar; uzunda iyi koşacak izlenimi edindiğim (4) CESİHAN ve Bursa’da kazanırken verdiği mücadeleyi beğendiğim (2) LORD OF DARKNESS.
2. KOŞU: Uzun ara sonrası koştuğu yarışta sonlardaki aksiyonlarını beğendiğim (6) ANDIAMO favorim. Aynı yarışta sonlarda etkili gelen diğer isim (5) ACCELERATION, kaliteleriyle (1) IMPULSIVE ve (2) EL CONQUERADOR yazıyorum. Yeri olanlar Kris Angel ve Winchester da yazabilir.
3. KOŞU: Son yarışında zorlandı ama (6) ZAFER ATEŞİ’nin seriye devam etmesini bekliyorum. Yıkacak olsam öncelikle Baybaşkan’ı (Nedense çim harici yazasım gelmiyor) değil de verdiği araya rağmen Big Brown’ı yazardım.
4. KOŞU: Bu kez daha hazır koşacak (3) TRAKYA ATEŞİ’ne ilk şansı vermekle birlikte risk almıyorum.
5. KOŞU: (5) FLICK THE SWITCH haklı olarak günün önemli favorilerinden biri çıkacaktır. Yanına potansiyelli (2) BLAZING GIRL ve (9) SWIFT yazıyorum.
6: KOŞU: İstikrarlı yarışları ve mesafe avantajının yanında Onur’la yarışa katılacak (3) ECLIPSE favorim, rakipleri şablonda.
ALTILIM
1.AYAK: 4,2
2.AYAK: 6/5,1,2
3.AYAK: 6
4.AYAK: 3,4,2,1
5.AYAK: 5,2,9
6.AYAK: 3,4,10,8,7,2
Bol şanslar
teşekkürler
Bol şanslar
bol şanslar
Teşekkürler bombacı ve binba