3. KOŞU: Zor bir koşuyla altılının başladığını düşünüyorum. Aynı mesafede iyi bir derece ile kazanan (8) CABBARREİS’e ilk şansı vererek 6 at yazıyorum. İlk ayağa çok fazla at yazmayı sevmediğimden 2 ve 4 numaralar elediğim isimler oldu.
4. KOŞU: Gösterişli kazandığı ilk yarışının ardından Erkek Tay Deneme’de varlık gösteremeyen (2) AFTER FOREVER artan kondisyonuyla farklı koşabilir. Çıkıp bitirmeye çalışacak (6) NOISY ile birlikte yazarak bu ayağı geçmeye çalışacağım.
5: KOŞU: İlk kez koşacak taylarda dereceli işler yapan, ekürisi de iyi görünen (9) MAKRIKÖY’ü risk almaya değer buldum.
6. KOŞU: Yeniden sevdiği çime çıkacak (5) OĞLUM EGE start sorunu yaşamazsa sürprize imza atabilir. Form tutan (2) HERGELE ile (6) ŞÜKRÜ ilk rakip gördüğüm isimler. Eski gücünde olmasa da son başarılı yarışıyla (4) GÖKKALE’yi sürprizde yazıyorum.
7. KOŞU: Son yarışlarına göre daha uygun rakiplerle koşacak (1) PENDRAGON günün ağır favorisi çıkacaktır. İkramiye beklentisini yüksek tutmak ve ilk kez İstanbul’da koşacak atların göstereceği performansını merak ettiğimden yıkmayı düşündüm ama ikinci bir tek kullanmam lazımdı.
8. KOŞU: Açılış gibi kapanışta da zorlandım. İlk şansı son yarışlarında geri gitmesine rağmen Gökhan Kocakaya ile piste çıkacağı yarışta ilk şansı (8) SELUŞKA’ya vererek kalabalık tutuyorum.
ALTILIM
1.AYAK: 8,3,5,10,6,1
2.AYAK: 2,6
3.AYAK: (3,9)
4.AYAK: 5,2,6,4
5.AYAK: 1/3,4,2,6
6.AYAK: 8,9,6,10,3,4,5