Dokuz yarışlı Ankara programından selamlar herkese. 1. Altılı başlama saati 14:00 dır.
1.koşu: Son yarışından sonra biraz üzerine koyduysa bana kalırsa çok etkili gelir (4) DARK LOVE ilk safkanım. Son yarışında tabelada görünmemesine aldanmamak lazım zira Safkanın pilotu son düzlükte birkaç defa kapanmak zorunda kaldı ve ona rağmen tekrar artırarak yakın ara beşinci geldi. Aynı talihsizliği yaşamadığı taktirde söz sahibi olur (3) CRANBERRY QUEEN ikinci saflanım. Orjin itibari ile grubun en göze batan safkanı olduğunu düşünüyorum (2) CONTES üçüncü safkanım. devamı şablonumda olacak.
2.koşu: (1) HAS YAĞIZ, (2) AKINŞAH ve (3) MAHİRBEY arasında ki mücadelenin yarışın birincisini belirleyeceğini düşünüyorum.
3.koşu: Çok zorlu mücadele ancak safkan son birinciliğinden sonra formunu bariz derecede ortaya koydu. Geliştirdiği formu ile birlikte son düzlükte zorda olsa gruba hakim olmasını bekliyorum. Risklide olsa (2) numaralı ROYAL AVŞAR BANKOMDUR.
4.koşu: Safkan hem formda hemde mesafe anlamında bir adım öne çıkıyor. (2) numaralı AKARNEJAT ilk safkanım. Safkan inanılmaz kötü durumdayken satıldı. Ve bu safkan ilgilinin ne derecede önemli olduğunun ispatıdır. Çok zaman kaybetti ve geçen sürede handikap puanı çok geride kaldı. Yoksa çok daha iyi yerlerde olurdu (4) numaralı ÖZDAMAR ikinci safkanım. Bu iki safkanın eksik koşması durumunda ise oldukça fazla sayıda Safkanın devreye gireceğini düşünüyorum. Sadece (1) numaralı BUDANALP e yer verip bu yarışı bu üç safkanla riske edeceğim.
5.koşu: (2) İNFİCAR, (1) MERTBABA arasında ki mücadelenin yarışın birincisini belirleyeceğini düşünüyorum. Aksi durumda geriye kalan safkanların tamamı bana eşit uzaklıkta.
6.koşu: (2) numaralı FASHITIVE e ilk şans tanıdığım yarışta sonrası biraz karışık gibi duruyor. Sıralamam şablonumda olacak.
7.koşu: Son üç yarışını da sert rakiplerle koştu. O mücadelelere istinaden en uygun grupta koşuyor (4) numaralı STINGING STROGES ilk safkanım. Son yarışı Maiden mücadele olsa da performansı hiçte öyle değildi. Ben bu yarışta da iyi koşacağını düşünüyorum (3) numaralı NALIN İSYANI rakip gördüğüm isimdir.
8.koşu: Yarış hayatının ilk mücadelesinden itibaren dikkatleri üzerine çeken Safkanın gerek yarış tecrübesi gerekse performansı itibari ile bu yarışta riske edilebilir buluyorum. Tek sorunu düzgün start olan safkan onu da üzerinden atabildiği taktirde ben istediği sonuca ulaşabileceğine inanıyorum. Risklide olsa (1) numaralı BEST OF HAZAL BANKOMDUR.
9.koşu: Birçok sorunlu Safkanın mücadelesi (2) numaralı BEYŞEHİRLİ’den sekerse sonuç karanlık gibi duruyor. Son ayağı tek beklemek isteyen oyuncular için alternatif tek olarak düşünebilir. Rakip gördüğüm isimler şablonumda olacaktır.
1.ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.ayak: 4-3-2-1-5
2.ayak: 1-2-3
3.ayak: 2 tek
4.ayak: 2-4-1
5.ayak: 2-1
6.ayak: 2-1-3-4-5-8
2.ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.ayak: 2-4-1
2.ayak: 2-1
3.ayak: 2-1-3-4-5-8
4.ayak: 4-3
5.ayak: 1 tek
6.ayak: 2-13-15-14-1-7-9-6-11-3-4
Bol şanslar Bombacı
Tşkler adminim sanada bol şanslar
Bol şanslar Bombacı.
Bombacı bol şans Ankara dan glen kazanır diye kısa bir bilgi var? Bide royal Avşar tek atmışsın tekine lafım yok ama benim nacizane düşüncem bursada ki yarışında padokta canlı izleme fırsatı bulduğum hero çok cüsseli bir at yazdığın gibi gelsin
Selamlar elegans. GLEN zaten tutmadığım at değil de mesafeden dolayı geri planda bende. ROYAL AVŞAR tercihim Ankara kumuna yatkınlık anlamında daha çok inandığım için. Nasip artık bol şanslar dilerim
bol sanslar bombaci
Bol şanslar bombacı :)))
Ankara 1 bombacı sayfanı biraz kirletelim dedik :)
Paylaşımlar ancak bu kadar alternatif olabilirdi :) birileri bulacak anlaşıldı bol şanslar. :)
Tebrikler Ayhan taktik fual yapayım derken özcan çok kurnaz davrandı hakkını verdi
Ankara ikinci altılı
Para verecek gibi duruyor
2.ayak : 2.1.3.9.8.5.4
6.3.2.4.8///10
5.2.3.6.9
3////2.4
4 tek
11.3.14