1.AYAK: Gün geçtikçe daha iyi duruma gelen, son yarışını çok beğendiğim uzayan mesafenin de lehine olduğunu düşündüğüm 800/48,5 24,0 R dereceli galobu ile bu yarışa katılacak olan 8-FIRE FLAME ve uzun aradan sonra binicisi tarafından hiç üzülmeden bir yarış koşan 5-PRENSES NEHIR artan nefesi ile favorilerim. Sonrasında ise kazandığı yarış sonrası geriye çekilen ardından sert grupta tabela yapamayan ama bugün grubun uygunluğu ve artan nefesi ile koşuyu kazanma şansı hayli fazla olan 4-CERCEI, tecrübesi ile 1-STORM TRACKS ve iyi durumda olduğunu öğrendiğim 3-LOVE SONG sırasıyla şanslı olabilecek isimler.
2.AYAK: Üç aylık bir aranın ardından yarış gören ve beşinci olsa da beğenimi kazanan 4-ÇAMBALI, son üç yarıştır ikinciliklere abone 5-HÜRASLAN ve son yarışında sonlarda adeta duran ama bu yarışta daha başarılı koşacağını düşündüğüm 12-YÜKSEK UÇUŞ arasında geçmesini bir yarış.
3.AYAK: 800/53,5 26,8 R dereceli galobunda eski güzel günlerine dönüş sinyalleri veren 9-YALNIZEFE favorim. Son yarışına bir anlam veremediğim 1-TRAKYA ATEŞİ, zor kazanan bir isim olsa da uzunları daha iyi koşan 6-MERİH, bugün çok iyi koşmalarını beklediğim 2-AZMİ REİS ve 7-ŞAHİNTER sırasıyla şanslı gördüğüm isimler.
4.AYAK: Son koşusu çok sert grupta olan ve bu mesafeyi grup içerisinde koşmuş isimlere göre en iyi dereceye sahip olan 2-REKOR‘un son grup yarışı kendisine sert gelmediyse eğer bu koşuyu kazanması gerekir. Günden güne daha iyi duruma gelen 5-HEYAMOLA her an kazanabilir. Arası olmasına rağmen 2017 yılının kendilerinin yılı olması muhtemel, işin ehli ekürisi tarafından hazırlanan 4-ÇEBERTAY ve Karataş faktörüyle 1-MAGIC BULLET sırasıyla şanslı gördüğüm isimler.
5.AYAK: Tam kendisine uygun bir tempoda gitmesini beklediğim yarışta sonlarda dış kulvardan yapacağı ataklar ile gruba hakim olmasını beklediğim 5-BLACK WASP bankom.
6.AYAK: Son yarışı ile birlikte takip listeme giren 16-TODO CAMBIA gün geçtikçe daha iyi duruma gelmekte, ben bugün kazanır mı bilmem ama çok iyi bir yarış çıkarmasını bekliyorum favorim. Sonlarda güçlü gelecek 4-SATEN ve 3-SON KARAR‘a ilaveten bir de 9-TOLGAHAN ekleyince benim için bu ayak tamamdır.
ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 8-5-4-1-3
2.AYAK: 4-5-12
3.AYAK: 9-1-2-6-7
4.AYAK: 2-5-4-1
5.AYAK: 5
6.AYAK: 16-4-3-9
bol şans kardeşim
eyvallah bro sana da bol şans
COMMANDANTE akşama çok pis zehirlerim olabilir. :)) bol şans
senin elinden zehir olsa yiyoruz abi sıkıntı yok whatsappta bekliyorum :)
buda benim istanbul bol şanslar
Bol şanslar
Orta ölçekli oyunlarda ilk ayakta (1) in yanına at yazmayın
Guzel kurgu olmus tebrik ederim bol sans.
teşekkürler
Arda ben sana e diim üstadsin ???
yok be abi daha neler sizin yanınızda estafurullah. Birazdan keserler biletimizi zaten :)
Simitçi tekleri ile oyun veren yazarlara benzemediğin için gurur duyuyom senle bro helal olsun devamı gelir inş
Amin brom benim dualarını eksik etme :)
İyi akşamlar. Tüm arkadaşların kuponlarını gün içinde takip ediyorum. Sizden ricam biraz daha erken paylaşabilirseniz sevinirim üstadlar :)
Sabah yayınladım ben bu tahmini ama daha önce yapmaya çalışırım bol şanslar
Sitede sorun vardı bugün, bu sebeple gözden kaçmış olabilir. Bu arada tebrikler Arda.
COMMANDANTE kardeşim gündüz programı ve akşam programı için demeliydim kusura bakmayın. Çalışan insanlarız ki sizlerde öylesinizdir. Teşekkür eder herkese bol şanslar dilerim.