1.Ayak: Her zaman korktuğum maiden koşulara dikkat diyorum. LHAZEREN(5), DARK QUEEN(3), MY DAUGHTER HEJA(6), RICH FIRE(7) ve YILDIRIMKIZ(9) sırasıyla şans verdiğim safkanlar.
2.Ayak: Son dönemdeki iyi formuyla KAVZAN(9) çıktığı gibi bitirebilir. İyi formuna rağmen bir türlü kazanamayan KONGO(7) ilk rakibidir. Son koşularını kazanan AKÇEŞME(4) ile YILDIZABAKAN(11) kuponlarda bulunmalı. ORMANCIDAYI(5) ve TUNCAGÜN(8) daha sonraki ihtimaller.
Not: MUSON RÜZGARI(6) eklenmiştir.
3.Ayak: Bu koşuda bir süpriz çıkabilir, tercihim hepsi.
4.Ayak: Bursa’daki son koşusunu daha uygun rakipler yanında kolay kazanan KORALAY(5) devam eden iyi formuyla favorim. Tek rakibi Kocaeli’de koştuğu 13 koşuda sadece iki defa tabeladan düşen BAŞKAYNAK(3) olur.
5.Ayak: Kocaeli pistinde adeta sınıf atlayan bu mesafeyi çok iyi koşan MAGRİB(2) pilotunu da bulmuş, bankom.
6.Ayak: Bu koşuda ayırım yapmak çok zor. ŞÜKRÜ(4) ve AHMİN(1)‘i ön planda tutmakla beraber diğer iki safkanı da yazıp rahat bir yarış izlemek gerekiyor.
Altılı Şablonum
1.ayak:5,3,6,7,9
2.ayak:9,7,4,11,5,8,6
3.ayak:hepsi
4.ayak:5,3
5.ayak:2 tek
6.ayak:4,1,2,3
Herkese bol şans…
Hoşgeldin Barış, Bol şanslar
teşekkürler adminim
Bol şanslar Barış
madem çektin kılıcını koru kendini geldik burası kapalı geldik 4. ayağa :)