1-AYAK: 3 YAŞLI Arap taylarının ilk startlarında çalışmalarında dereceli işleri ile 8-YİĞİTİN KIZI favorim.Sırasıyla rakipleri sayısız G-1 Koşusu kazanmış İZBATUR tayı
6-BERTARAF , 4-ARZU GIZIM , 5-AYDINLI GÜZELİ , 2-ALTUN ÇELİK burası için önereceğim isimler tay yarışı olduğundan bu koşuya dikkat.
2-AYAK: İki yarıştır bu grubu geçen 1-EL GANADOR favorim sonlardaki etkili sprinti ile aynı şeyi yapmaya çalışacak.Eküri avantajı ile koşacak 7-YARAMAZ ÇOCUK en sert rakibi.
İyi durumda olmasına rağmen bu sene beklenen yarışlarından uzak 5-SARILAR RUNNER bu gün için farklı koşmasını beklediğim isim.Önde istediği tempoyu kurması halinde fazla rahatsız edilmez ise 2-ALWAYS PRESIDENT Koşunun sürprizini gerçekleştirebilir.
3-AYAK: GAZİ Koşununun favorilerinden 5-KULOĞLU yarış içinde yaşadığı aksiliklerden kurtulursa klasını gösterecektir. Ben bu riski almak yerine bu ayağı sağlam oynamayı tercih ederek form sıçraması yaşayan 8-YILDIRIMBEY hatayı affetmez.GAZİ Koşusundaki 6.lığıyla buradada iş yapacağını düşündüğüm 7-YENİ KARTAL’dan etkili bir koşu bekliyorum yarışı önlerde kabullenecek 1-BRAVE SON son yarışı asla ölçü değil.Kısa mesafeli son yarışını kazanma başarısı göteren 2-GOLDEN TOWER koşunun bombası.
4-AYAK: Kazandığı iki yarış ile dikkat çeken 5-SANTINO eküri avantajı ile sertleşen rakiplerine rağmen favorim.Koştuğu ilk yarışında startatn çıkışta yarışa geç adapte olmasına rağmen kazanmayı bilen 1-ADONİSİM çim pistte farklı koşmasını beklediğim isimdir. Bariyer dibine sıkıştığı ilk yarışından dördüncülükle ayrılmasına rağmen 6-BRAVE FAMILY
sürpriz beklediğim isimdir.başarılı yarışları ile 3-BERKARAR bu koşu için şans verdiğim son isim.