1.AYAK: Çim pistte hiç start almamış olsa da orjinine baktığımda daha da etkili koşmasını beklediğim 2-HAŞİMİYELİ etkili sprintiyle sonuca gidebilir favorim. Rakip gördüğüm isim ise ara sonrası iki yarış gören çimi daha etkili koşan 10-KARAHİNDİBAYA.
2.AYAK: Sonunda istediği uzun çimi bulan 4-HERGELE süratli gitmesini beklediğim yarışta sonlardaki sprintiyle gruba hakim olacaktır diye düşünüyorum BANKOM.
3.AYAK: Son yarışından sonra bir sonraki yarış tek oyna notunu düştüğüm 7-FEHİMAN‘ın yanına başka bir takip atım olan 3-YEDİKARANFİL yazıp geçiyorum.
4.AYAK: Son yarışında talihsizlikler yaşayan 5-İMZA favorim olup ara sonrası gördüğü koşular ile 7-PRINCESS BALOV rakip olacaktır.
5.AYAK: Bursa çimini çok seven 9-RAY OF SUNSHINE favorim. 1-BRAVE DECISION, 4-AMPHITRITE, 5-LOVE ME TENDER ve 6-LİRA LİRA rakipleri olarak gördüğüm isimler.
6.AYAK: Son ayak H yapmak en mantıklısı aslında fakat ben bütçem gereği yapamıyorum sıralamam şablondadır.
ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 2-10
2.AYAK: 4
3.AYAK: 7-3
4.AYAK: 5-7
5.AYAK: 9-1-4-5-6
6.AYAK: 1-14-11-8-10-4-3-2-12-17
KUPON TUTARI: 28 TL
Bol şanslar Arda
teşekkürler adminim
Arda FEHİMAN a neden ihanet ettin N.Avcı adamdır :) getirecek bak gör
abi haklısın size bana yanına at yazdırmayın dedim son yarışından sonra da bu atta takip listemde çıkınca yazdım inşallah pişman olmam :)