4. KOŞU: İlk şansı verdiği araya rağmen inatçı karakteriyle (1) BÖRTEÇİNE’ye versem de kim gelse şaşırmayacağım bir ayak. Hepsi dememek için at eksiltiyorum ve ilk ayak için benim normalin fazlasını yazıyorum.
5. KOŞU: Son yarışında olumlu sinyaller veren (8) SUNATAY’ı kazanmaya yakın görüyorum. Mesafe biraz aleyhine olsa da (1) MAHREM, (6) GÖZ AĞRISI ve (12) ZEMZEMKIZI öncelikli rakip gördüğüm isimler.
6. KOŞU: Yarış temposunun düşük kalmayacağını, bunun da en çok (3) GANANDO SOLO’nun işine yarayacağını düşünüyorum. Alternatif tekim. Yanına (5) OBRADA ve (6) SECRET VICTORY yazıyorum. Daha sürpriz arayanlar için (2) CANKILIÇ.
7. KOŞU: Sert grupta kazanamasa da performansıyla tek tuttuğuma pişman etmeyen (2) ANCHORS AWEIGH ve mesafenin kısalmasından etkilenmeyeceğini düşündüğüm (1) KHAN OF GHOST ile bu ayağı geçiyorum. Son yarışında tek attığım Mob Rules için rakiplerin sert olduğunu düşündüğümden kuponumda yer almayacak.
8. KOŞU: Verdiği ara ve Karataş antipatim olmasaydı (5) AGA OSMAN’ı tek düşünebilirdim. Sürpriz beklentisiyle kalabalık tutuyorum.
9. KOŞU: Verdiği araya rağmen idman pistinde iyi görünen (6) ÖZİLHAN’ı risk ederek tek bırakıyorum. Tek atmayacaklar 8,4,2 sıralamasını değerlendirebilir.
ALTILIM
1.AYAK: 1,2,7,4,3,5
2.AYAK: 8/1,6,12
3.AYAK: 3/5,6
4.AYAK: 2,1
5.AYAK: 5,3,4,1,7
6.AYAK: 6
Özilhan 3. at agf de. Beklediğin kadar değilmiş :) Bol şanslar
özilhan değil ki, sunataydı bahsettiğim :)
gerçi özilhandan beklediğimden az tutuluyormuş. en kötü ikinci at olur diyordum
Mahrem harici ne gelse sürpriz gözüküyor. Kışgülü ve Tetina ile süslerim.
6lı için yemedi ama ufak 5li gider sunayla :)
İstanbul 2
H
H
6 tek
1.2
7 tek
H
Bolşans herkese
Bol şanslar
Yoğun sisten dolayı yarın koşulacak kalan koşular.