1.AYAK : Altılı ganyanın ilk ayağını oluşturan koşuda 3-ARASHAN favorim.2-ALADAĞLI, 9-KARASONER ve 11-KIZILÖREN şans verdiğim diğer safkanlar.1-DÖRTNALINOĞLU sonraki ihtimal.
2.AYAK : Son iki koşusunda iyi izlenim vermesede 4-CHANKARA beyaz bayrak ayna kazanmasını bekliyorum.
3.AYAK : Son koşusunu uzak ara kazanan kalite isim 3-NIKOLAYEV yeniden kazanailir.2-CEO, 6-PANTHERA ve startta fazla oyalanmaz ise 1-AKIŞLI uzayan mesafede etkili olabilir.4-ISONIC sonraki ihtimal.
4.AYAK : Günün Grup-3 mücadelesinde 8-GARANTİ favorim.4-PALA DAYI favorinin en yakın takipçisi.9-KIŞLALI ve 3-KORALAY şans verdiğim diğer safkanlar.
5.AYAK : İyi form durumuyla 3-KOÇARLI öncelikli şans verdiğim safkan.10-SİNANAĞA, 6-FİLİNTAY, 11-GÜRHANAĞA ve son koşusunu kazanan 9-İLKSEN diğer ihtimaller.
6.AYAK : Uzun aranın ardından gördüğü yarışlar sonrasında yükselen form durumuyla 5-BİLGİNİNOĞLU bugün fotoya uzanabilir.7-ÖZGÜR BİKE favorinin en yakın takipçisi olur.
ALTILI GANYAN KUPONUM :
1.AYAK : 3 – 2 – 9 – 11 – 1
2.AYAK : 4
3.AYAK : 3 – 2 – 6 – 1 – 4
4.AYAK : 8 – 4 – 9 – 3
5.AYAK : 3 – 10 – 6 – 11 – 9
6.AYAK : 5 – 7