1.AYAK: 2-GOLIATH ve 6-SON OF SOUL’u başta tutsam da her sonuca açık bir maiden yarışı olarak görüyorum. Tercihim HEPSİ sıralamam şablondadır.
2.AYAK: Son yarışını binicisiyle anlaşamadığı ve binicisinin gereksiz öne çıkmasından dolayı önemsemediğim 6-YEŞİLLİ BEY favorim. Son startında 5 boy makinede kalan ama sonlarda çok etkili gelip ikinci olan 4-YILDIRIM ŞAH ilk rakibi. Son yarışında fotoya kadar mücadeleden kopmayan 2-HAKUNA MATATA, ağır kilosuna rağmen 1-TAMERLANO, sonlarda etkili gelebilecek 3- BEZMİ ALEM, son yarışını kazanan 7-ARCHMAN ve 5-COUNT ON YOU sırasıyla şans verdiğim isimler.
3.AYAK: Start problemi başarılı olmasını engellese de kalite olan 3-BADE HANIM çalışmalarında da formda gözüküyor. Ben bugün rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum. BANKOM.
4.AYAK: 6-OĞLUM EMİR‘i başta tutsamda tercihim HEPSİ olacak. Sıralamam şablondadır.
5.AYAK: Son yarışında gelir gibi olmasına rağmen nefessizlikten etkilendiğini düşündüğüm 11-TORUNUM MİRA‘nın tabela şansı kalmayınca binicisi tarafından fazla sıkıştırılmadı ve yarışı 5. bitirdi bugün topladığı kondisyonu ve geliştirdiği formuyla yarışı kazanabilir favorim. Tek rakip olarak istikrarı ve güzel çalışmalarıyla 4-PREDESTINATION‘ı görüyorum. Çıkan at yerine 1-ADALSON yazıyorum.
6.AYAK: 4 yarış önce kazandığı yarıştaki mesafeyi bulan, son yarışında sprint mesafesini ayarlayamadığından dolayı tabela dışı kalsa da fotoya diri giren 7-KUMKAT bugün aynı hataya düşmez ise kazanması normal sonuç olur. BANKOM.
ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 2.6.1.4.8.10.12.11.3.5.7.9
2.AYAK: 6.4.2.1.3.5.7
3.AYAK: 3
4.AYAK: 6.4.5.1.2.9.7.8
5.AYAK: 11.1
6.AYAK: 7
Herkese Bol Şanslar.
İyi pazarlar.
Bol şanslar Arda
Teşekkürler adminim
Bol şanslar
Teşekkürler size de bol şanslar
Bol şanşlar 5ci ayakta 10numara torunummira demişsiniz ama torunummira 11 numara
Uyardığınız için teşekkür ederim düzeltildi.
2. Ayak 2 Hakuna Matata. Kazanmış :))
O kadar diosun :)
Başka kazanan var mı Sheva?
Yeşilli bey kazandı:)
5.ayağı tekrar yorumlar mısın?
8 ve 9 u da yazalım mı?
Saygılar.
7 8 9 10. İyidir :))
Tebrikler sayın sheva :) keşke ilk ayak 2-6 ikinci ayak 2 tek gireydim :)
gönül isterki daha yüksek ganyanlı atları söyleyim gelsin ama bana kadar gelince kazanıcak bilgisi otomatikman ganyanı azalıo atın :) gerçi zor kazandı ama sonuç önemli
:))))
Yazmak isterseniz yazın tabi ben bütçem gereği 11-1 yazacağım. Yoksa shevanın da dediği gibi 7-8-9-10 olabilir. 1 numaranın geçildiği rakipler fena gelmedi gözüme çalışmalarda keza öyle. Bol şanslar
Arda selam bol şans BADE HANIM senden diğerleri benden olsun
Bol şanslar Bombacı
İzmir ‘ de bugün hedefim son ayağa kadar gelip mutluluk hormonunu (serotonin) salgılamak :) Yeri olanlar son ayağa mutlaka eklesinler derim.Commandante nezninde tüm dostlara bol şanslar dilerim.
Bol şanslar hawk
favoriden yattık yine.)))
Şu favoriden yatma hastalığı ne kadar kötü bir hastalıkdır arkadaş her kuponunda bu sefer favoriden yatmıcam dersin ama bir türlü elin gitmez o gelcek olan favoriyi yazmaya :D
Sıralı Oğlumemir sahipbey oynuorm olmayınca olmuyor
bu gün telefonda arıza heralde virüs bulaştı heralde fotoyu yükleyemiyorum birazdan tabletten atıcam gerçi para vermez ama iyi eşşeklerim var son 2 ayak :))
E hadi rastgele :)