İstanbul yaz sezonu açılış gününde herkese selamlar bol kazançlar dilerim.
1.AYAK: Evet yine 3 yaş Arap macerasına başlıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Nazar değmesin (3) GOLDEN KING ismine yakışır şekilde öyle galoplarla bu yarışa geliyor ki sanki böyle tıngır mıngır yürüyerek kazanacakmış havası hakim. İsmine yakışır derken kendisi Arap, galoplarıda maşşallah ismi gibi neredeyse İngiliz galobu. Tabi ki ilk rakibi yine beklentinin yüksek olduğu Talip Öztürk’ün sahibi olduğu-ki zaten bu ismin karavana atması imkansız- (7) TALİPHAN. Bu iki ismi geçerse kim geçer diye üçüncü bir ismi aradigim zaman karşıma neredeyse (3) GOLDEN KING in ekürisi çıkıyor. Böyle resital olacakmış havası var ancak ben yinede 2 safkana daha şans tanıyacağım bunlar (10) İZBELLİ ve (12) NALIBALLI
2.AYAK: Adana’da hazırlandıktan sonra Ankara’ya giden oradan da İstanbul’a gelen iki safkanın da sezona itina ile hazırladığı İsyanbul’a da birincilik için geldiği belli. Kolay kolay görülmeyen bu bermuda şeytan üçgeni çizen iki safkanı bu mücadelede bitmiş ikili görüyorum. (2) RUNNER BULL ve (1) CİHAN PEHLIVANI benim bu yarış için şans tanıyacağım iki isimdir.
3.AYAK: Evet yine o :) (2) PAIX bu defa bu yarışta Uğur Polat ile sahne alacak. Süper formda olan safkanı 107 birinciliği olan Onur çocuk patır patır içeriye atarken 808 birinciliği olan Uğur Polat’ın daha şeftesi yok bence biraz ayıp kaçıyor bu ince ayar bir kenarda dursun. :)) BİCİ BİCİ arkası ikinciliğinden sonra Karataş ile MOTHER OF DRAGONS arkası yine ikincilikle yetinen (6) KATSUYA bir aylık geri çekildikten sonra bu defa Akın’la sahne alacak buda bir kenarda dursun. Dört aylık aradan sonra fırtına gibi geri dönen (4) BIG BROWN bence kesinlikle son düzlüğe lider dönecektir. Direnir mi? Buz gibi de direnir buda üçüncü safkanım olsun.
4.AYAK: Görünen dengi hiçbir safkan yok. Geçilirse de hem safkanın hem Selim’in karizma fena cizilir. Tabi ki (5) COPPERFILED ilk atım olup alternatif BANKOM dur. İkramiye anlamında bu safkanı (9) QAVY ve (8) PEESHING ile yıkacağım.
5.AYAK: Evet yine çok güzel safkanlar. İlk göze çarpan isim GÜMBÜR GÜMBÜR ile ana-baba bir kardeşi olan (9) ISLAH bu safkanın yarışını her yarış sever gibi bende büyük bir merakla bekliyorum. Rakip gördüğüm isimler ise (6) OLTACI ve (8) TUĞALP
6.AYAK: Safkanı o kadar iyi tanıyor ki yani artık gerçekten şaşırıyorum bu yarışta yine etkili bir yarış bekliyorum (7) KOÇALİ ilk safkanım olup rakipleri şablonumdadır.
NOT: 6. KOŞUDA (7) SAHRA YELi kupona ilave olmuştur. (16.45)
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 3-7-10-12
2.AYAK: 2-1
3.AYAK: 2-6-4
4.AYAK: 5 /// 9-8
5.AYAK: 9-6-8-7
6.AYAK: 7-11-12-5
Kupon bedeli: 17.28,- TL /// 51.84,-TL
YEDİLİ GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 8 TEK
2.AYAK: 3-7-10-12
3.AYAK: 2-1
4.AYAK: 2-6-4
5.AYAK: 5 TEK
6.AYAK: 9-6-8-7
7.AYAK: 7-11-12
Kupon bedeli: 54,- TL