1.AYAK: Tam bir çimci orjine sahip olup aynı zamanda bu yarışa kusursuz hazırlandığı söylenen seri stile sahip 8-MEMBRAN GRADE öncelik verdiğim isimdir. Mustafa Çiçek’le Pazartesi sabahı bizzat yaptığı 600 34,7/22,8R kısa sprintinde gözüme hoş gelen 5-LADY ROSSA aşama içerisinde olmasıyla favorimden sonra kazanır dediğim ilk isimdir. Yeniden Mehmet Kaya’ya emanet edilen ve koştukça açılan 3-ÇILDIR GÖLÜ ve grubun en tecrübeli ismi olup artık kazanmalı dedirten 7-MELODICA yazacağım diğer isimlerdir. İlk ayağı geniş tutacaklar için önerim sırasıyla 1-Ashoka, 4-Flagship ve 9-My Raylai.
SIRALAMAM: 8-5//3-7
2.AYAK: Yarışın süratli gidecek olması lehine 4-SAVAŞ ATI son yarışında formda gözüktü kazanması olasıdır, favorim olarak görüyorum. Ağır kilolara alışık olan 2-MAVRA ve sentetik pistin etkili ismi 1-DÖVER tam mesafesinde yazılacak isimlerdir. Sonrasında ise bir süredir hep çim koşsa da kum performansı da parlak olan 5-ÖZPAR mutlaka kuponlarda olmalı.
SIRALAMAM: 4-2-1//5
3.AYAK: Erkek Tay Deneme’den sonra 3 yarış daha koşup 1.liğe kavuşamayan 3-DARKHOLM, dişine göre grupta benim favorimdir. Kendisine ilk rakip olarak gördüğüm isim 1-ARUV BALA İstanbul’daki ilk çim yarışında fena değildi Müslüm Çelik faktörü de cabası. İsmi gibi 5-RÜZGAR ilk defa uzuna çıkacak olsa da potansiyeli ile değerlendirilmeli. Son olarak da bu pistte mesafe ayırt etmeden başarı ile koşan 4-OBRA REİS bu yarışta şeytanın bacağını kırabilir diyorum. Bu yarıştan itibaren 7-Proxy takibe alınmalı.
SIRALAMAM: 3-1-5-4
4.AYAK: İstanbul sentetik pistte 4 yarıştır geçilmeyen ve ablalarına oranla önemli bir kilo avantajı bulunan 9-FUNNY FAMILIAR kendisi için girilecek riske değer diyor ve günün ilk teki olarak kullanıyorum. At yazacaklar için ise öncelik 1-Misae ve 3-Black Chinese’de.
SIRALAMAM: 9
5.AYAK: İki yarış önce bu mesafede Oğlum Berat, Ulan Bator, Rebel Yell gibi klas safkanlarla koşup hiç de fena sayılmayacak bir mücadele sonucu 8.olan 3-FARİLYALI, bugün uygun grupta 2.tekimdir. Tek rakip olarak gördüğüm isim 2-Urashan’dır.
SIRALAMAM: 3
6.AYAK: Takip listemin en üst sıralarında yer alan 7-ARAYEKYİ başta olmak üzere, son koşusunu önemsemediğim 2-BUGLEM, canlı bombam 14-ALTURBO, aşama kaydeden 3-ISLAH ve 5-FATİHİNGÜLÜ ikilisi, Kurtellerin 1-SU GAZELİ, sanki çim pist istermiş gibi bir havası olan 11-GÜLÜCÜK ve Maiden isim 8-HELİNTAY sırasıyla yazacağım kısraklardır.
SIRALAMAM: 7-2-14-3-5-1-11-8
İSTANBUL ALTILIM:
8-5//3-7
4-2-1//5
3-1-5-4
9
3
7-2-14-3-5-1-11-8
EKONOMİK KUPON: 13,44 TL
GENİŞ KUPON: 35,84 TL
Bütün yarışseverlere bol şans, yazdığınız atlar gelsin…
