İSTANBUL29 Mayıs 2013, Çarşamba
-
1. AYAK
3 – NASRULLAH BEY yarışa temposunu koyarsa rahat kazanır. Son iki yarışı ölçü olmayan 1 – PANA TAPAN ve 2 – SOYLU GÜZELbu ayağı kapatır.
-
2. AYAK
Gördüğü 2 koşu sonrası yeterli forma ulaşan 8 – WOODY ilk atım. 1 yıl aradan sonra oldukça iyi işlerle bu koşuya girecek olan 10 – SAVURLU dinçlikle iyi koşacaktır. AKINDAYIM oğlu 1 – GALAPCAUS ve ilk kum yarış derecesi tatminkar olan SOVIET STAR oğlu 9 – COLPO GROSSO mesafesinde mutlaka yazılmalı.
Rakibe göre koştuğunu düşündüğüm 5 – DELİ MAVİ derecelerine rağmen yarışta söz sahibi olabilir.
-
3. AYAK
ROI DE TREFLE kaçar 3 – LORENA yakalar. Formu süper olan GAZİ EVRENOS’un S.KAYA’ya rağmen İstanbul’da kayıp koşacağını düşünüyorum. 3 – LORENA, KARATAŞ ile ilk BANKOMDUR.
-
4. AYAK
Denk güçlerin buluşacağı günün 4.ayağında 2 – GEZEROĞLU ilk atım. 5 – ÇETİNASLAN ve 7 – BATURŞAH plasede tuttuğum safkanlar. 4 – BULUT REİS çimde uzun zamandır koşmamasına rağmen, foto finişin ayırcağı bu koşuda resmini çektirecektir.
-
5. AYAK
1 – KORKUTEFE sonunda kazanabileceği bir gruba düştü. Günün ikinci BANKOSUDUR.
-
6. AYAK
Mesafesinde koşacak olan 5 – GREEN HAWK büyük favori. Gördüğü koşu sonrası farklılaşan 11 – SÜMBÜL AĞA plasede. Son tabelasında büyük gelişme kaydeden 12 – MARAVILLA, eli kulağında MAIDEN e veda edecek olan 10 – FITRAT, son yarışı ölçü olmayan 2 – GÜMGÜM ve son olarak yarışın ikinci favorisi 1 – SİMSİYAH çok at düşünenler için uygun atlardır. BOL ŞANSLAR
| 1. Ayak |
2. Ayak |
3. Ayak |
4. Ayak |
5. Ayak |
6. Ayak |
|
|
|
|
|
|
|