1.AYAK : Altılı ganyanın ilk ayağını olşuşturan koşuda 4-AŞIRIM BEY koşunun favorisi.Muhtemel ağır favori çıkacağı koşuda bu mesafede fazla güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Sıralamam şablonda.
2.AYAK : Pegiri olarak çime yatkın görünsede son koşusundaki aksiyonlarıyla kum aradığını sezdiğim 9-SÜMERHAN müthiş galobuyla favorim.5-İLKERHAN, 6-JEHANGIR, 8-OTOFROCK şans verdiğim diğer safkanlar.
3.AYAK : Potansiyeli yüksek görünen 6-PRINCE OF KRAKOW etkili binicisiyle ilk şanslı isim. 5-AVILES, 2-REBELLION, 1-CANIS MAJORIS şans verdiğim diğer safkanlar.
4.AYAK : Yamaklara ait şartlı-3 mücadele orjin olarak yüksek potansiyele sahip 7-TEKSAS yarış hayatının ilk startının ardından bir süre geri alınmıştı.Muhtemelen gelişimini tamamlamadığı için geri alınan bu safkan gördüğü koşu sonrası bugün kazanmasını beklediğim isimdir.
5.AYAK : Günün altıncı koşusunda 4-BIOTIC favorim.1-ATEN ve 3-WOLFS BREATH favorinin en yakın takipçileri olur.5-WOODY sonraki ihtimal.
6.AYAK : Uzun aranın ardından koşu gören 9-MARVELOUS IRON sevdiği pist ve mesafede en şanslı isim.1-SOKOLLU, 7-BAYINDIRHAN ve 2-FESTINA LENTE favorinin en sert rakipleri.
ALTILI GANYAN KUPONUM :
1.AYAK : 4 – 6 – 3 – 7 – 1 – 2 – 5
2.AYAK : 9 – 5 – 6 – 8
3.AYAK : 6 – 5 – 2 – 1
4.AYAK : 7
5.AYAK : 4 – 1 – 3 – 5
6.AYAK : 9 – 1 – 7 – 2