1.AYAK : Çok daha iyi isimlerin yanında bile başarılı performanslar sergileyen KORİK üstün form durumuyla önceki koşusuna yakın koşarsa fotoyu önde geçebilir. Bir süredir takip ettiğim 11 numaralı URARTU bugün hafif sikletiyle favoriye en ciddi rakip. 1 numaralı KAFTAN ve 4numaralı KAZDAĞI‘nıda ekleyip bu zorlu koşuyu biraz risk alarak geçiyorum.
2.AYAK : AZMİ REİS ve ELANİLİM gibi kaliteli safkanlarla anneden kardeş olan 9.REİSOĞLU ilk startında koşunun favorisiydi, biraz tereddütlü başlayıp yarış içerisinde sorunlar yaşamasına rağmen tabelaya girmeyi başarmıştı. Daha sonraki koşusunda da etkisini gösteremeyince ki kum pistten etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum ilgilileri tarafından bir süreliğine geri alınıp güzel bir hazırlık dönemi geçirdi. Galopları gayet düzgün gözüken REİSOĞLU bugün maidene veda edebilir. Sorunlarının devam edip etmediği hususunda bilgi sahibi olmadığımdan yanına bir kaç isim daha eklemek durumundayım. Sıralamam şablonda.
3.AYAK : Oldukça karmasına bir satış koşusu. Koşunun favorisi 1 numaralı CRAZY ISLAND görünse de ben binicisine güvenmiyorum. Nerde ne zaman nasıl bineceği muamma olduğundan tek yazılmasını da kimseye önermem. Tabi bu bir tercih meselesidir yanıltıcı olmayı da istemem. Koşu içerisindeki birkaç isim dışında neredeyse tüm safkanlar eşit şansa sahip. Bu sebeple kalabalık tutmakta hatta ayrım yapmadan kapatmakta vayda görüyorum. Satış koşuları genel itibari ile genel puanı yüksek atlar arasında sonuçlansa da ben sürpriz kokusu alıyorum. Ona göre önlem almak gerekir.
4.AYAK : En beğendiğim safkanlardan birisi HERE TO FLY bugün en etkili olabilecegi mesafe ve piste çıkıyor. Tay Deneme koşusunda bile bu yıl ki Gazi şampiyonalarının yanına favori olarak gösterilmişti. Son koşusunda beklenilenin altında koştu lâkin bugün şartlar biraz daha lehine dönmüş durumda. Muhtemelen koşuyu viraja kadar üçüncülükte fakan sürdürerek virajdan sonra yüklenip fotoya uzanacaktır. Hernekadar ESKAYRA sonlarda zorlayacak olsada burun boyun baş herne farkla olursa olun fotoyu önde geçeceğine inanayorum.
5.AYAK : 4.ULUDAZ ve 6.WINCHESTER ikilisi koşunun favorileri. Hernekadar ikisi arasında görünse de birkaç isme daha şans vereceğim.
6.AYAK : Şartlı koşularda bile etkili performanslar sergilemesine rağmen bir türlü maidenden çıkamayan ISLAH bugün yeter artık diyerek maidene veda edebilir. Olursa yine startta oyalanır eksik koşarsan turbo temsilcisi GÖRÜNMEZ çoktan fotoya uzanmış olur.
ALTILI GANYAN KUPONUM
1.AYAK : 3.11.4.1
2.AYAK : 9.3.2.1.10.5.4.12
3.AYAK : 3.4.5.8.1.13.11
4.AYAK : 2
5.AYAK : 4.6.7.3.5
6.AYAK : 10.9