Öncelikle herkese merhabalar. Normalde bugün yorum yazmayı düşünmüyordum ancak programda dikkatimi çeken iki ismin olması ki biri uzun süredir koşmasını beklediğim safkanın olmasından ötürü geçte olsa yazmaya karar verdim. Şimdiden herkese bol şanslar dilerim.
TEKSAYFA; Henüz tabela yapamamış olsa da bana göre gubun en iyi ismi. Galoplarındaki görüntüsüyle de ışık veren safkan iyi idare edeceğini düşündüğüm binicisiyle fotoyu önde geçebilir.
PATATUKA; Bugün agf sıralamasında çok gerilerde olan bir isim. Bu safkanın pedigrisi çok kuvvetli. Zira kan bağı bulunan bir kaç ismin GODOLPHİN ekürisinde dahi bulunuyor. Bunlardan en önemlisi 2014 yılı Uluslarasası İstanbul koşusunu kazanan SHURUQ isimli GODOLPHİN safkanıyla kan bağı bulunuyor. Safkan henüz fazla bir varlık gösteremedi ancak muhtemel sorunlarından ötürü bir süre geri alınıp iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Bugün hem ilkkez çıkacağını çim pistte hemde mesafenin etkisiyle sikletininde avantajıyla büyük bir sürprize imza atacağına inanıyorum.
FOTERLİ; Son koşularında form durumu iyi görünmese de geçtiğimiz yıl Ankara pistindeki etkili yarışlarını göz önüne alırsak bugün bir sürprize imza atabilir.
KORYİĞİT; Pedigri olarak gruptaki isimlere nazaran potansiyeli yüksek bir isim. Galoplarındaki düzgün görüntüsüyle de beğendiğim safkan bugun uygun rakiplerinin yanında ilk startında maidene veda eder.
ALTILI GANYAN KUPONUM
1.AYAK : 10.3.5.6.7.2.8
2.AYAK : 7
3.AYAK : 7.2.1.6.4.9.10
4.AYAK : HEPSİ
5.AYAK : 4
6.AYAK : 3.8.9.1.5.7.6.4