1. AYAK: Zor bir yarışla altılı başlıyor, form tutan (9) FAMILY JOY uygun kilosuyla ilk şansı verdiğim isim. Tempoyu yüksek tutmadan gidebilirse (12) MATİZ etkili koşabilir. Son yarışını kazanırken buradaki ciddi rakiplerini geride bırakan (11) APIKO DORA, kilosu uygunlaşan (6) ERTUĞRUL, bu yıl en iyi dönemini geçiren (7) WHITE CREST de es geçmeye gelmez diye düşünüyorum. Kaba kumda ilk kez uzuna çıkacak (8) BAHATHER ile (10) EZBERBOZAN da sürpriz adaylarım.
2. AYAK: (9) SER EMİR ve (2) BALIK KAAN yarışlarıyla ön plana çıksa da maiden yarış. Çim yarışlarında bekleneni veremeyen (5) EYMENAT kumda farklı koşabilir, (4) ÇELİKKALKAN son çalışmalarını yarışa yansıtırsa ses getirebilir. (6) GÖKSELOĞLU’nu da yazıp geçiyorum.
3. AYAK: Grup yarışta bile iyi bir performans ortaya koyan (5) ENİSKEREM sık koşmasa tek bile düşünülebilirdi. Sürpriz çıkabilir diye düşünüyorum 5 atla bu ayağı geçmeye çalışacağım.
4. AYAK: Sermayeyi ilk ayaklarda fazlasıyla kullandım. Risk alıp formda (4) SEDATBEY’in çıkıp bitirmesini bekleyeceğim.
5. AYAK: Monavento, Zeus, Beyaz Bulut… Tempo oldukça yükselecektir diye düşünüyorum. (3) ERSÖZLÜ’nün bunu fırsata çevirmesi gerekir ama güven vermiyor. Kalabalık tutacağım.
6. AYAK: Günün ağır favorisi çıkabilir ama kurgum yıkmaya müsait değil. Son yarışında da favori verdiğim (3) İREM SU’yu ikinci tek olarak kullanıyorum. At yazacaklara My Bird’ü bulundurmalarını tavsiye ederim.
ALTILIM
1.AYAK: 9,12,11,6,7,8,10
2.AYAK: 9,2,5,4,6
3.AYAK: 5,8,4,7,9
4.AYAK: 4
5.AYAK: 3,7,10,8,2,1
6.AYAK: 3
Bol şanslar
bol şanslar
Bol şans Mehmet bey,
Teşekkürler sizlere de bol şans