1.Ayak: Bu ayakta bir ismi ön plana çıkaracağım o da DERİN SULTAN(2). Buradaki safkanlardan daha kaliteli olduğunu düşündüğüm ismi ya tek yazacağız ya da bir çok safkana yer vereceğiz kuponda. Tercih tabi ki sizlerin olacak.
2.Ayak: En iyi derecesini yaptığı maidendan çıktığı mesafede bir kez daha start alan UÇANKRAL(7) seri birinciliklere başlayabilir. Alternatif tek adayımdır. Hala güvemeyenler olabilir normal olarak, onun için de grubun ön plana çıkan safkanlarından BİLGEKURT(8) ilk rakip olur. TOROS ASLANI(1), SİBİRYALI(4), NEVCİHAN(6) ve TORNACI(10) diğer tercihlerim.
3.Ayak: İlk çim koşusundan dördüncülükle ayrılan sonrasında çalışmaları gayet olumlu VICTORY FLIGHT(4) bu pistte iyi koşacaktır, favorim. Grubun etkili iki ismi LUSİNGA(7) ve EXOTIC PRINCESS(6) rakipleridir.
4.Ayak: Sentetik pistteki koşuları başarılı CHICAGO(2) bu grupta kazanmaya yakın. Misliciler ve küçük kuponlar tek yazabilir. Eksik koşması durumunda ise Mbamba hariç diğer safkanları yazmak gerekir.
5.Ayak: Aprantilerin at bineceği koşuda favorim WHO IS THAT CHICK(5). Uygun grupta kazanması normal sonuç olacaktır. BÖRTEÇİNE(2)‘den çok iyi bir yarış bekliyorum. Eğer kendi temposunda koşuyu götürebilirse sonlarda gruba direnebilir. Son koşusunu kazanan ALLSHANTI(1) ağır kilosuna rağmen ihmale gelmez.
6.Ayak: Artık maidendan çıkma vakti gelen WIN STAR WIN(10) bankomdur.
Altılı Şablonum
1.ayak:2//6,1,7,3,4
2.ayak:7//8,1,4,6,10
3.ayak:4,7,6
4.ayak:2//1,4,6,5,3
5.ayak:5,2,1
6.ayak:10 tek
Herkese bol şans…