Close Menu
Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pazar, Kasım 9
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Banko Tahminler
    • Tahminler
    • Ai Tahmin
    • Haberler
    • Altılı Ne Verir
    • Bülten
    • Günlük Sonuçlar
    • Altılı Sonuçları
    • Yazarlar
      • Admin
      • Adrian
      • Buca 06
      • Rising
      • Salvatore
      • Stalingrad
    • İletişim
      • Advertising
      • Yazar Başvurusu
    • Giriş
    Banko Tahminler
    Ana sayfa | 16 Temmuz 2016 Cumartesi Ankara At Yarışları Genel Paylaşım
    8 yorum

    16 Temmuz 2016 Cumartesi Ankara At Yarışları Genel Paylaşım

    adminBy admin16 Temmuz 2016 Cumartesi 12:188 yorum2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Dün geceki yaşanan olayların bitmesi üzerine bugün altılı ganyan yapılacakmış. Haliyle tahmin olmadı ama görüşlerini paylaşmak isteyenler bu sayfayı kullanabilir.

    Dünkü yarış haberleri haberleri:

    İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda, 15 Temmuz Cuma gününün en önemli koşusu olma özelliğine sahip Preveze Koşusu (Açık-A3), programın 5. mücadelesi olarak saat 16.30’da gerçekleşti. 3 yaşlı İngilizlerin bu önemli randevusunu V. İbrahim Aracı’nın KREACHER (Dehere – Aces Dancing / Big Shuffle) isimli tayı, jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazanmayı başardı

    Veliefendi’de Pazar heyecanı

    17 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu, bir kez daha harika bir yarış gününe ev sahipliği yapacak. 9 koşulu yarış programında başta Eski Başkanlarımızdan Özdemir Atman Koşusu (G3) olmak üzere, Beyoğlu Koşusu (G1), Hüsamettin Tamer Koşusu (KV-8), M. Kaya Erkkul Koşusu (KV-8), Hilmi Erakman Koşusu (KV-6) ve Kemal Ararat Koşusu (KV-6) kupaları bu özel günde Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenecek yarışlarla sahiplerine kavuşacak.

    ÖZDEMİR ATMAN KOŞUSU (G3/TR/D) SAAT : 16.00

    Kulübümüzde, (1967- 1968) ve (1987-1990) yıllarında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olan ve Türkiye Jokey Kulübü’nün kuruluşunda oldukça önemli bir yere sahip merhum Özdemir Atman adına düzenlenecek olan Koşu (G3/TR/D), programın 5. mücadelesi olarak saat 16.00’da başlayacak. 126.000 TL birincilik ikramiyeli, 2016 yılı Özdemir Atman Koşusu, çim pistte 2100 metre mesafede 3 Yaşlı dişi İngiliz taylarının katılımıyla gerçekleşecek. Bu önemli koşuya, BÖRTE, BROWN SUGAR, FOULITA, GOLDEN OK, İPSİZ KIZ, KAİNAT, LIFETIME, Mİ BOMBON, SILENT CAT ve WARRIOR GIRL isimli kısraklar katılacak.

    Serseri kazandı

    13 Temmuz Çarşamba gecesi, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen 3 yaşlı İngiliz taylarının önemli mücadelelerinden olan Kocatepe Koşusu’nu (Açık – G3); S. Bülent Karabağlı’nın SERSERİ (Bushranger – Aurora Lights /Fantastic Light) isimli tayı, jokeyi Ömer Kaya ile kazanmayı başardı.

    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir Mobil - Banko Tahminler
    ankara at yarışları
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Article15 TEMMUZ 2016 CUMA İSTANBUL AT YARIŞI TAHMINLERİ (ErtanBEY)
    Next Article 17 TEMMUZ 2016 PAZAR İSTANBUL ALTILI TAHMİNİ ( BY CREED )
    admin

    30 yılı aşkın bir süredir at yarışlarını takip ediyorum ve oynadığım kuponları ücretsiz paylaşmaktayım.

    Diğer Yazılar

    9 KASIM 2025 PAZAR ADANA YARIŞI TAHMİNLERİ (ADRİAN)

    9 Kasım 2025 Pazar 02:32
    Bağlan
    Giriş Yap!
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Bağlan
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Yorum yapmak için lütfen giriş yapın
    8 Yorum
    Beğenilenler
    En Yeniler Eskiler
    Satır İçi Geri Bildirimler
    Tüm yorumları görüntüle
    ERKAN
    ERKAN
    Üye
    16 Temmuz 2016 Cumartesi 14:29 14:29

    Kimse yık galiba

    0
    ERKAN
    ERKAN
    Üye
    16 Temmuz 2016 Cumartesi 14:30 14:30

    Admin senin tahminini alsak bari :)

    0
    admin
    admin
    Yazar
    Kime:  ERKAN
    16 Temmuz 2016 Cumartesi 15:21 15:21

    Hic bakmadim bakacak gibi de degil. Belki yarin icin olur.

    0
    Savasci
    Savasci
    Üye
    Kime:  admin
    16 Temmuz 2016 Cumartesi 15:25 15:25

    Ben baktım..çok zor program.oynamasak daha iyi.)))ama para verir bu program..

    0
    serinkan
    serinkan
    Üye
    16 Temmuz 2016 Cumartesi 15:14 15:14

    son ayak hunkar ılk ayak 1-5 yapıp sekıllendiricem kuponu..nasıl sizce

    0
    levent
    levent
    Ziyaretçi
    16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:48 18:48

    4 ayak 5 .5ayak 12 son ayak 8

    0
    Ugurbey
    Ugurbey
    Ziyaretçi
    16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:52 18:52

    Kafa 7 tek

    0
    Bycreed
    Bycreed
    Üye
    17 Temmuz 2016 Pazar 01:37 01:37

    Merhabalar ; ÖZDEMİR ATMAN koşusu sanırım nefesleri kesecek gibi duruyor. Tam olarak gidişatını kestiremediğim koşuda ağırlıklı favorim Mİ BOMBON. Son yarışında canlı izlediğim safkan o gün içerisinde geçildiği rakibi KAİNAT’a uzak atacak kadar iyi koşmuştu. Lakin aralarda çok sıkışan safkan bariyerden yol bulamayınca çok geriledi. Jokeyi safkanı dış kulvara aldıktan sonra tekrarladığı teşvikleriyle çok yakın ara yarışı kaybetti. Bugün gördüğüm kadarıyla jokeyden yana şanssız olmamak adına Karataş’ı tercihlemişler. Bugün kazanmaması için tek neden FOUlITA safkan çimde üstün performansıyla dikkat çekiyor son yarışında ki anlamsız koşusuna bende anlam veremedim. Bu iki safkan fotoyu birlikte geçecektir lakin dediğim gibi favorim Mİ BOMBON.

    Günün 5. Ayağında ise kumda istenileni vermese de kumda çok iyi koşacağına inandığım ABBAS YOLCU son yarışından bir önce ki yarışında Ö.YILDIRIM idaresinde koştu. O yarış mükemmel bir performans gösteren safkan gerçekten samimi söylüyorum Özcanın fazla özgüveninden kaybetti. Son yarışında ise GAZİ koşan safkan kendisini hiç tanımayan yabancı jokeyine rağmen güzel bir 6. lık elde etti. Bugün süratli gidecek olan koşuda ön grupta yerini almasını beklediğim safkanın kazanma ihtimali yüksek.

    Günün 6. Ayağında altılının son ayağında ise heyecan aramaya gerek yok diyorum günün en güvenilir ismi ALPTUĞHAN maşallah ayakları düz bassın çok diri ve karakterli bir safkan. 2 yarışta 75 handikap topladı bile. Ben daha üst gruplara göz dikeceğini düşündüğüm safkanın uzayan mesafede çok çok daha iyi koşacağını düşünüyorum bol şanslar.

    0
    Son Yazılar

    9 KASIM 2025 WOODBINE KANADA AT YARIŞLARI (BOT)

    9 Kasım 2025 Pazar 05:58

    9 KASIM 2025 GULFSTREAM PARK ABD TAHMİN (BOT)

    9 Kasım 2025 Pazar 05:58

    9 KASIM 2025 ADANA ALTILI TAHMİNLERİ (BOT)

    9 Kasım 2025 Pazar 05:58

    9 KASIM 2025 SAINT CLOUD FRANSA ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (BOT)

    9 Kasım 2025 Pazar 05:58

    9 KASIM 2025 İSTANBUL AT YARIŞI (BOT)

    9 Kasım 2025 Pazar 05:58

    9 KASIM 2025 TURFFONTEIN GUNEY AFRIKA AT YARIŞLARI (BOT)

    9 Kasım 2025 Pazar 05:58

    9 KASIM 2025 YORK AVUSTRALYA AT YARIŞI (BOT)

    9 Kasım 2025 Pazar 05:58

    9 KASIM 2025 PAZAR ADANA YARIŞI TAHMİNLERİ (ADRİAN)

    9 Kasım 2025 Pazar 02:32

    9 KASIM 2025 İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (ADMİN)

    9 Kasım 2025 Pazar 02:02

    9 KASIM 2025 PAZAR İSTANBUL YARIŞI TAHMİNLERİ (ADRİAN)

    9 Kasım 2025 Pazar 01:55
    Son yorumlar
    • 9 KASIM 2025 PAZAR ADANA YARIŞI TAHMİNLERİ (ADRİAN) için admin
    • 9 KASIM 2025 PAZAR ADANA YARIŞI TAHMİNLERİ (ADRİAN) için ozgur55
    • 9 KASIM 2025 PAZAR ADANA YARIŞI TAHMİNLERİ (ADRİAN) için koksalc
    • 9 KASIM 2025 PAZAR ADANA YARIŞI TAHMİNLERİ (ADRİAN) için admin
    • 9 KASIM 2025 İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (ADMİN) için admin
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    Kategoriler
    • Agf Tabloları
    • Ai Tahmin
    • At Yarışı Haberleri
    • At Yarışı Videoları
    • Bahis Sözlüğü
    • Blog
    • Jokeyler
    • Şans Falı
    • Sizden Gelenler
    • Tahminler
    • Tutan Altılı Kuponları

    Sorumluluk Reddi: Bankotahminler.com’da sunulan tüm tahminler, istatistiki bilgiler ve sayısal veriler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Yazarlar tarafından paylaşılan içerikler, tamamen kendi görüşlerini yansıtır ve SİTE’nin resmi görüşü değildir. Sitede yer alan kuponların oynanması tavsiye edilmez. Siteyi kullanmaya devam ederek Kullanım Şartları’nı kabul etmiş sayılırsınız.

    • Gizlilik Politikası
    • Çerezler ve Reklam Politikası
    • Kullanım Sözleşmesi
    • Hakkında
    • Advertising
    • İletişim
    Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • Ana Sayfa
    • Hakkında
    • At Yarışı
    • At Yarışı Siteleri
    • Gazi Koşusu Tarihi
    • Yazar Başvurusu
    • Advertising
    • İletişim
    © 2025 Banko Tahminler

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    wpDiscuz