1.) Günün ilk ayağında dişi safkanların mücadelesinde süpriz olabilir, zaten pistte oldukça ağır olmalı. Ankara – İzmir gezdikten sonra istediği sonuçları alamayan OCEAN LOWER(5) sevdiği Bursa pistine geri döndü, ıslak pistte favorim. Son galobunda 1000\1.01.5 yapan KÜLÜNK SULTAN(3), ağır pistte iyi koşacak atlardan MELODİ(6) ve MY KONOS(4) kuponlara eklenebilir.
2.) Sevdiği mesafede EMBİR HAN(4) kazanabilir, favori. Sonlarda geç kalmaz ise TURABİ(8) EMBİR HAN’ı sonlarda yakalayabilir.
3.) Son yarışını kazanırken beğenilen EKİNER(2) ikide iki yapabilir, favori. Binicisinin de tercihi ile KEREMCAN(4), 3,5 ay aradan sonra koşacak olan TORAMAN(7-3), kendi atlarına binecek olan M.Gündüzeli ile OĞLUM EGE(5) ve mesafede PORSUK BEYİ(6) rakipleridir.
4.) Son yarışında DARK BOY arkası burun ucu 2. olan FRATELLİ(3) uzun mesafede koşan bir safkan dileyen tek yazabilir. Sonlarda eğer yakalayabilir ise GRADE BOY(1) kazanabilir.
5.) Son yarışında kısa mesafede tabelaya giren ATİKKIZ(3) benim favorim. Güzel hazırlıkları ile eküri destekli BAHTIŞAHANE(1-6), son yarışında kısa mesafede etkili olamayan GÜNYÜZÜ(2), İstanbul’da yarış gören mesafeyi seven BESSEY(5) ve son koşusu ölçü olmayan GÜNEBAKIŞ(7) rakipleridir.
6.) Hem anneden hem de babadan ıslak-nemli piste yatkın olan iyi durumdaki BÜYÜK AJİBA(5) tek.
ALTILIM