1.) Güzel hazırlıkları ile BABA MEHEY(1) kazanabilir, favorim, tek atacaktım ama tay yarışında ne olur belli olmaz zaten virajı önde dönen bitiriyor Urfa’da. Pistte iyi gözüken RAHMİ DEDE(3) ve LUCY GIRL(6) rakipleridir.
2.) Mesafe ve kilo avantajı ile AĞIT HAN(6) favorim. Etkili formu ile HERKÜLES(8) mesafeyi ayarlar ise, geçen yarış tek attığımız formda ŞEVALABLA(5) devam eden formu ile tekrar kazanabilir, mesafede formunu bulan ARTUKHAN(2) ve müsait kilosu ile süprizde ARDAKUSİ(12) rakipleridir.
3.) Son KV yarışı ölçü olmayan ÇİFTÇİ SULTAN(4) favorim. Maiden’dan uzun mesafede çıkan GOLD SPEAR(5), KV ve Şartlı yarıştan sonra burada koşacak olan PRENSES BAUBA(3), boş kilosu ile ŞİRİNAHMET(8) ve uzuna yatkın olan TAHAMAAL(2) rakipleridir.
4.) Adana’da çimde yarış görüp gelen NAZZA(6) favorim. Pistteki durumlarına göre NEVAL(7) ve TALAY HAN(3) rakipleridir.
5.) İlk yarışından sonra artan formu ile İZŞAN(2) tek.
6.) Son çim yarışı ölçü olmayan CYRSTAL COVE(3) tekim.
Altılı
1.) 1-3-6
2.) 6-8-5-2-12
3.) 4-5-3-8-2
4.) 6-7-3
5.) 2
6.) 3
9 TL
BURSA OYNADIĞIM ALTILI
1.) 6-7
2.) 5-2-4-3-8-7-10
3.) 3-4-2-6
4.) 1-2-3
5.) DORUKEFE(2)
6.) TAHİRİ(8)
Bol şanslar…Emeğinize sağlık.
Bursa kuponu çok iyi olmuş
Adrian.
Bol şanslar arkadaşım
Urfa muhtemel ganyan bilgilerini verirmjsjnz
Allah asklna bende 1 altll tutraylm hic tuturamadlm