1. AYAK: Altılıya tekle başlamayı severim, tek bulamazsam da fazla at yazmayı sevmem. O nedenle 4 atla bu ayağı geçmeye çalışacağım. Bunlar üst gruptaki son yarışında ezilmeyen (2) GALLOP TO WEST, formda Uğur Polat’ın bineceği (7) COCHABAMBA, (9) SINABUNG ve (1) HÜRKUŞ.
2. AYAK: Virajı en geride döndüğü ilk startında sonlardaki aksiyonlarını beğendiğim, cazip konumda olacağını düşündüğüm (5) KORYİĞİT tek tercihim.
3. AYAK: Kısa mesafelerde kazanamadıktan sonra bir süre geri çekilen ve sevdiği mesafede koşacak olan (8) YILMABAŞAR ile uğraşmak istemedim.
4. AYAK: İyi bir form yakalayan (1) IMPULSIVE mesafe nedeniyle sıkıntı yaşayabilir. (8) TAMBORA ve (3) ORADINARIO öncelikli rakip gördüğüm isimler. Kurgum müsait (4) PERFECT WARRIOR ve (2) OĞLUM BERAT’ı da yazdım. Kapatmak isteyene de itirazım olmaz.
5. AYAK: Yarışta ön plana çıkan isimler ortada. Yanlarına güçlü kan hattına sahip eksik olması muhtemel çimde koşacak olsa da (1) GÜMÜŞTAN’ı sürpriz olarak ekliyorum.
6. AYAK: (3) BABA METİN performans olarak rakiplerinin önünde görünüyor. Son ayağa kadar geldiysem daha rahat yarış izlemek ve iyi ikramiye beklemek için kalabalık tutacağım.
ALTILIM
1.AYAK: 2,7,9,1
2.AYAK: 5
3.AYAK: 8
4.AYAK: 1,8,3,4,2
5.AYAK: 2,11,3,4,1
6.AYAK: 3/1,2,6,4,5