1.AYAK: Kazandığı koşuda iyi gözükse de sonraki 2 koşusunda bu formunu gösteremeyen 7 RED WINNER, bitirici sprinti ile 5 JAMES ve favorilerin eksik koşması durumunda 6 IRON HEEL koşunun şanslı isimleri. Çim pistte bekledik olmadı ama uygun grupta 8 ALBUSE ve kumda daha iyi koşmasını beklediğim 9 OSCURO sürprizde.
2.AYAK: Dereceleri ile 2 BALA, 8 MY MADAME ve 10 WILD ROSE favoriler. Galopları ile 4 KARA ZELLO ve 6 LONGING TIME sürprizde.
3.AYAK: 7 UNDAUNTED son koşusunda beklentimin altında koşsa da grup uygun, banko tercihliyorum.
4.AYAK: Koşu yine 3 MEGA STAR ve 6 YAĞMUR GÖZLÜ arasında gözüküyor. Biri gelmezse biri gelir diyerek iki atla geçiyorum.
5.AYAK: 140 günlük araya rağmen 4 FLOWERS EYE BABY ve 90 günlük arası ile 9 WANWISA çalışmaları ile dikkat çeken isimler. Galoplara güvenerek bu iki isimle risk alıyorum.
6.AYAK: 9 NEŞVAN’da toplarlanmalar var. 12 ÜNALAMCA ve 2 EKİNER uygun grupta. 1 ÇOLPANLI ve 13 BEYAZ ADAM diğer ihtimaller. 4 PALA SALİH geldi gelecek derken hiç ışık vermedi, sürprizde yine yazıyorum. 5 QUIN ABA kısalan mesafede bir diğer sürpriz adayım.
KUPON
7-5-6-8-9
2-8-10-4-6
7
3-6
9-4
9-12-2-1-13-4-5
