1.AYAK: İzmir’de gördüğü koşu sonrasında harika galoplarıyla 4 – KEREMTOSH favorim. Kazandığı yarış sonrasında formunu koruyan 6 – URLA ZAMANI rakibidir. Geneli zor bir koşu olup uygun kilosu ile 10 – VAROLHAN’ı da eleyerek bu ayağı geçmeye çalışacağım.
2.AYAK: 12 -URSULA son 2.liğinde geçildiği MCTAMER yarışı sornasında maiden dan çıkmaya yakın. Agf %60’larda. 4 – FIRE CANDY iyi işlerini yarışlarına yansıtırsa sürpriz yapabilir. İlk yarışında beklentileri karşılayamayan 3 – DEYANA DEYANOVA çok sürprizde.
3.AYAK: 2 – DONT HESITATE bu gruba da yakalanmaz herhalde. Olası bir eksik koşmada güçlü sprinti ile 1 – ASYA FIRTINASI devreye girebilir. Dereceli çalışmalarıyla bu koşuya katılacak 4 – BAD GIRL sürpriz.
4.AYAK: 3 – FRİKYA tam bir grup atı. Tek eksiği fotoya çok geç düşmesi. Güçlü sprintini dengelemek zor olmalı ki en son 2017 yılında kazanmış. Bu sefer grup uygun, yine de 1 – BİLDENHAN ve 5 – ZAFERİMOL kazanabilen isimler olarak kuponumda olacak.
5.AYAK: 7 – KAFADAR her ne kadar yarışın favorisi olsa da start sorunu problem. 2 ay ara veren 9 – SARAYBOSNA hazır gözüküyor, favoriye rakiptir.
6.AYAK: 6 – LADY ZOFKA ilerlettiği formu ile kazanmaya yakın, bankomdur. Rakip arayanlara iyi hazırlıkları 2 – AŞANKIZ öneririm.
Kupon
4-6-10
12 // 4-3
2 // 1-4
3-1-5
7-9
6
