İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ
-
1. AYAK
8 ay aradan sonra koştuğu yarışta son 100m de iki atın arasında kalınca 5.likle yetinen 1 – CAPTAIN KING mesafesinde bankomuzdur. Rakip arayanlara 6 – FESTÜK ve 7 – MISTER BARON önerimizdir.
-
2. AYAKBu ayakta ihtiyarlar 1 – KORKUTEFE ve 3 – ÇIKMAZBERK favorilerimiz. Plaselerde ise 12 – HIRÇINKAYA ve 9 – GÜLBADEM. Mümkün olduğunca at yazmanızda fayda var.
-
3. AYAK
2 – GÖĞEBAKAN iç pistte 800 52.4 sn sonu 25,6R galobuyla hayatının ilk koşusuna çıkıyor. İç pist ne durumda bilmiyorum fakat bu derece ile uzak kazanması lazım. İşleri iyi olan diğer safkanlar sırasıyla şu şekilde 4 – KARASONER, 6 – LAGOS, 1 – ÇAKICI EFE, rakiplerine göre 7 kilo daha hafif koşacak olan 8 – ENNUR, 5 – KILANCAN, 3 – KAPRİSLİ ve 7 – SANCAKTEPE.
-
4. AYAK
Kum pisti bulunca coşan 2 – SYCOPHANO bu koşuda temposunu bozacak at gözükmediğinden favorimiz. 1 – PRENS HAZAR mesafeye yatkınlığı ile rakibidir. Çok at yazmak isteyenlere 9 – GREEN BELL, 4 – BİLECEKLİ, 3 – PRINCESS MEMI ve 5 – CAZİP önerebiliriz.
-
5. AYAK
Ağır kilosuna rağmen 1 – BATUKAN favorimiz. 2 – KASTAL rakibidir.
-
6. AYAK
7 – POONAWALLA ve 3 – ATEN favorilerimiz. Son koşusu düzeldiğini gösteren 12 – SECRED FAIR rakipleridir. Daha sonra 13 – AYELLA düşünülebilir.
BOL ŞANSLAR
| 1. Ayak | 2. Ayak | 3. Ayak | 4. Ayak | 5. Ayak | 6. Ayak | |||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
yaris 1,36 icinde bitti, captain king kosabilseydi kenter kazancakmis