2. KOŞU: Potansiyel barındırdığını düşündüğüm ve yarışları da tatminkar olan (9) TURKISH RANSOM bir adım önde gördüğüm tay. Kumda etkili koşmasını beklediğim (7) MONTİ ile (4) GİZMO rakip gördüğüm isimler.
3. KOŞU: Son yarışındaki performansına göre (5) NURAYŞA’nın kazanması normal görüyor. Ama tayların gelişime çok açık olması, Arap olmaları ve fazla potansiyel barındırdığını düşündüğüm isimler olmamalarından dolayı güvenmek zor.
4. KOŞU: İlk kez uzuna çıkacak isimlerin de olduğu performans olarak birbirlerine yakın olduklarını düşündüğüm atların mücadele edeceği bu ayakta tercihim HEPSİ olacak.
5: KOŞU: Son yarışında ağır kilo ve Birkasım gibi seri bir isimle girdiği mücadeleden dolayı yıprandığını düşündüğüm (3) ERKMEN’in bu kez lehine koşullarda kazanmasını bekliyorum.
6. KOŞU: Kazanıp uzun süre ortadan kaybolan bir isim olsa da önde rahatsız edilmeyecek (7) PRATİK NEVZAT’a ilk şansı vererek kalabalık tutuyorum.
7. KOŞU: Erken yürüyünce kaybettiği son yarışının ardından daha etkili olduğu mesafeye çıkan (2) PERSISTANCE bu kez kazanabilir. Sonlarda etkili gelecek (7) THE JET PLANE ciddi rakip gördüğüm at. Sürprizciler için Victory Cry ve Didonato.
ALTILIM
1.AYAK: 9/7,4
2.AYAK: 5,1,7,3
3.AYAK: H
4.AYAK: 3
5.AYAK: 7,4,6,2,5
6.AYAK: 2/4
Bu kadar kuponu büyük tutmam, ikinci bir tek kullanırım ama hangisi olacağına yarın karar veririm.
Bol Şanslar Mehmet Kardeš
Teşekkürler sana da bol şans
Ankara
1,košu 5,2,4
Altili Ganyan
1,ayak HEPSI
2,ayak 4,2,1,5,6,3
3,ayak 3,1
4,ayak 1 Tek
5,ayak 2 Tek
6,ayak HEPSI
Ankara
1,košu 5,2,4
Altili Ganyan
1,ayak HEPSI
2,ayak 4,2,1,5,6,3
3,ayak 3,1
4,ayak 1 Tek
5,ayak 2 Tek
6,ayak HEPSI
Mushaden ile Izmir Tahminlerimi de vermek istiyorum
Izmir 1,altilim
1,ayak 9 BANKOM
2,ayak 1 BANKOM
3,ayak 3,1
4,ayak bu ayakta bomba bekliyorum
HEPSI
5,ayak ben HEPSI diyecem fakat kuçuk oynuyacaklar ićin hafif kilolu atlari yazmalarini tavsiye ediyorum
6,ayak hiç uğrašmiyacam HEPSI
Izmir 2,altilim
1,ayak HEPSI
2,ayak 8 BAY JAK BANKOM
3,ayak HEPSI
4,ayak 8 MAVIŞ BANKOM
5,ayak 3 MUHSIN BANKOM
6,ayak kupon bedeli buyuyecek fakat ben HEPSI diyecem
Memet kardeşim tebrikler
Teşekkürler ama ikramiye düşük kaldı. Gaziye yatırırım onu da
Benim için meblağ önemli değil Öğün ün sonucunu bilmek seni takip ediyorum altili şablonların güzel işallah bigün büyük te yakalarsin bolsanslar
hep birlikte inşallah