Urfadan selamlar ve her bir yarışseverimize başarılar;
1.AYAK: 1-AVCI CUMA haklı olarak koşunun favorisidir. Fakat ben yanına ikramiye açısından sürpriz aradım. Rakipler şablonumdadır.
2.AYAK: Yine her koşuda farklı bir ismin kazanabileceği bir koşu. Sıralama gözetmeksizin ayrımsız olarak 7 isme şans verdim.
3.AYAK: DOLLY LOVE: Bu pistte koştugu son yarışında harika görünen ve bence buralarda olmayı kesinlikle haketmeyen eküriye mensup tayın, kazanarak daha iyi ve farklı olacak yeni bir serüvene katılmasını bekliyorum. Bankomdur.
4.AYAK: Yine günün favorilerinden 6-ASTERİKS. Son koşu performanslarıyla bunu zaten fazlasıyla hakediyor. Öncelikli isim. Rakipler şablonumdadır.
5.AYAK: 1-TUBAN KAMA daha önce geride bıraktığı rakiplerini birkez daha geride bırakabilir. Ancak benim burada sürpriz arayacaklara özel bir tavsiyem olacak. Neredeyse her yarışında farkli bir beklenti olan, ancak bu beklentileri karşılayamayıp Urfaya getirilen 7-MAYDOHAN’ı gayet cazip konumuyla kesinlikle favorinin ilk rakibi olarak kuponlarınızda bulundurabilirsiniz..
6.AYAK: PATOZ: Grupta ayağına en seri olan bu isim yaptığı seri sıfırlarla kendini aşırı derecede unutturmuş durumda. Urfadaki yarışlarda herkesin bildiği gibi; öne çıkan atın kazanma oranı oldukça yüksek olduğunuda gözönüne alarak, beyaz bayrak ayna yarışı bekliyorum. Cazip konumuyla 2.BANKOMDUR.
ALTILIM
1-4-5-6-7
1-2-3-5-7-8-10
3 DOLLY LOVE
6-7-5-1
1-7-8-2
6 PATOZ
BOL SANSLAR..