Selamlar herkese İzmir altılı tahminlerim şu şekildedir.
1.AYAK: Problemli safkanların mücadelesinde yarış hayatı boyunca sadece 4 defa birinciliği bulunsada 65 yarışın 31 inde tabela da bulunan (2) ÖZGÜRÜN OĞLU ve yine yarış hayatında 16 birinciliği bulunan 84 yarışın 51 inde tabela da yer bulan (4) PAMUK NİNE ilk ikide şans verdiğim safkanlardır. Rakipleri şablonumda olacaktır.
2.AYAK: Öyle tahmin ediyorum bu grupta tek başına koşacaktır. Artık burada gelsin (4) İZEM KIZIM BANKOM. Ancak burada bir parantez açmak istiyorum çok at deneyecek olanlara ismini duymama rağmen bir türlü istenilen kıpırdamayı yapamayan (5) KISIRDÖNGÜ yü seyretmelerini tavsiye ederim
3.AYAK: Grubun üzerinde olan isim son yarışında pasif bir görüntü çizsede 8-10 tane aygırı son düzlükte defalarca dize getirmiştir. Bence çok üstün bir safkan problemi yoksa rahat kazanır (6) MANOUS ilk safkanim rakipleri şablonumdadır.
4.AYAK: Az safkanın koşması pilotların sağlam olması kafa karıştırsa da bence (3) RECO hem üstün hemde mesafeye yatkınlığı var. Ben kazanacağını düşünüyorum Onur’a da bu yarışta Karataş dan daha çok güveniyorum BANKOM.
5.AYAK: Daha önce de bahsettim safkanda bir kez daha tekrarlamak istiyorum çok daha iyi yere geleceğini düşünüyorum (1) BARSKHAN ilk safkanım rakip olarak gördüğüm isim ise (3) ESER dir.
6.AYAK: Supriz arayışında olacağım yarışta tercihim HEPSI dir. Oyunum oldukça risk içermektedir. Çünkü öyle tahmin ediyorum Türkiye oyunu Karataş ‘ın pilotluğunu yaptığı safkanlar üzerime kuracaktır. Gelmesi durumunda da ikramiye olarak tatmin edici olacağını düşünmüyorum. Dileyen arkadaşlar bu safkanlari ilave edebilir. Şablonun yüzde yüz tuttuğum safkanlar üzerinedir. Herkese bol şanslar.
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 2-4-8-3-1-5
2.AYAK: 4 TEK
3.AYAK: 6-2-1
4.AYAK: 3 TEK
5.AYAK: 1-3
6.AYAK: HEPSİ