Close Menu
Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pazartesi, Ekim 20
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Banko Tahminler
    • Tahminler
    • Ai Tahmin
    • Haberler
    • Altılı Ne Verir
    • Bülten
    • Günlük Sonuçlar
    • Altılı Sonuçları
    • Yazarlar
      • Admin
      • Adrian
      • Buca 06
      • İkitelli 89
      • Rising
      • Salvatore
      • Stalingrad
    • İletişim
      • Advertising
      • Yazar Başvurusu
    • Giriş
    Banko Tahminler
    Ana sayfa | 23 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ ( YAVUZHAN )
    Updated:23 Ağustos 2018 Perşembe 12:3620 yorum

    23 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ ( YAVUZHAN )

    yavuzhan41By yavuzhan4123 Ağustos 2018 Perşembe 00:09Updated:23 Ağustos 2018 Perşembe 12:3620 yorum5 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    9 Koşudan oluşan Ankara Programında oldukça zevkli koşulara sahne olacağız tüm takipçilerimize Bol şanslar dilerim.

    1.KOŞU : 2 Yaşlı İngilizlerin Maiden mücadelesiyle start alacak olan 1.Altılı Ganyan ve Günün Ganyanı oyunuyla buluşan koşuda Banko Tercihimle başlamak istiyorum. İlk startını Mayıs ayı içerisinde Kum piste start aldıktan sonra geri çekilen düzenli idmanlarıyla bu kez Çim pistte denenecek olan ve idman pistinde ki hazırlıklarına baktığımda dış kulvar tercihi ile birlikte yarışı süratlendirip beyaz bayrak ayna yarışı yapmasını beklediğim Ayhan Kurşunun özellikle idmanlarında da eşlik ettiği ve sağlam bir ekürinin sağlam taylarından olmaya aday 6 MONSHAU’yu günün BANKO’su olarak kuponumda yer veriyorum.

    2.KOŞU : 3 ve Yukarı İngilizlerin Mücadelesinin sürat yarışı olması ve birbirine denk isimlerin bir araya geldiği bu zorlu koşuda ilk şansı 3 MAHİRBEY’e veriyorum. Bu ismin eksik koşması durumunda çok hazır durumda ki ve kısa mesafeli yarışlarda sert temposuyla sonuca gidebilecek 2 AKINŞAH, İdman görüntüsünde ki hazırlıklarında oldukça iyi işler ortaya koyan 1 HAS YAĞIZ ve son koşularında oldukça istikrarsız bir performans ortaya koymuş olsa da kendisine çok denk rakipler içerisinde sevdiği mesafe de çok ters bir yarış gelebilecek 4 SPEEDY GUNNER koşu içerisinde şans verdiğim isimlerdir.

    3.KOŞU : 3 Yaşlı İngilizlerin Mücadelesinde kısa bir aranın ardından sahaya çıkacak olan çok sert grup yarışlarından sonra kendine uygun rakipler içerisinde start alacak olan ve Ankara idman pistinde ki hazırlıklarında ki uzun galoplarında etkili işler ortaya koyan 1 BODY GUARD HERO ilk şanslı isim olup, Eksik koşması halinde son startını Özcan Yıldırım idaresinde kazanmayı başardıktan sonra İdman pistinde ki hazırlıkların da etkili işler ortaya koyabilen sevdiği mesafede 2 ROYAL AVŞAR ve Ankara pistine döndükten sonra güzel yarışlar ortaya koyan dişi isimlerden Ankara pistinde ki idmanlarında uzun işleri akıcı gözüken 4 VİCTORY PROMİSE koşu içerisinde şans verdiğim isimlerdir.

    4.KOŞU : 4 ve Yukarı Arapların Mücadelesinde ikinci Banko tercihimle başlayacağım 2.Altılı ganyanın da başlangıç ayağında son startında koşudan ikincilikle ayrılırken bir sonraki yarışına ışık yakan ve Ankara idman pistinde ki uzun işlerinde muntazam görüntüsüyle bugün koşacağı rakiplerinin önünde  gördüğüm Ahmet Çelik idaresinde sonuca gitmesini beklediğim kilosunun çok fazla etkileyeceğini düşünmediğim 1 BUDUNALP’ı günün BANKO’su olarak kuponumda yer veriyorum.

    5.KOŞU : 3 Yaşlı Arapların Mücadelesinde son startını kolay kazanırken elinde sermaye olan ve bir sonra ki yarışında ki formunu koruduğunu düşündüğüm 2 İNFİCAR ilk şans verdiğim isim olup, Eksik koşması halinde son startında sert rakiplerine rağmen sonlarda etkili yürüyerek koşudan üçüncülükle ayrılırken o gün ki kilosundan 10 kilo eksik koşmanın avantajını yarışına yansıtmasını beklediğim 8 ZEKİOĞLUM, ilk startlarını kolay bir şekilde kazanan bir sonraki yarışlarında ki performansları soru işareti olan 4 YOLDAŞBEY , 6 TASARIMCI, bu rakipleri içerisinde yazılmadan geçilmeyecek bir isim olan 1 MERTBABA, Son grup yarışında etkisiz kalmış bir görüntü içerisinde olan kum performansı azımsanmayacak isimlerden olan 9 BABAOĞLU, Son iki startına anlam veremediğim potansiyeli yüksek olan bir isim olduğunu düşündüğüm 10 MALDİV ve son grup yarışında ki performansını beğendiğim es geçilmeyecek bir isim olan 3 FAHRENHEİT koşu içerisinde şans verdiğim isimlerdir.

    6.KOŞU : 3 ve Yukarı İngilizlerin Mücadelesiyle Birinci Altılı Ganyanın Kapanışını yapıyoruz. Koşu içerisinde ilk şansı Bursa pistinde kazanarak Ankaraya gelen ve idman görüntüsünde oldukça etkili gözüken 3 LİLYANTUS’a veriyorum. Eksik koşması durumunda start sorunu ortadan kaldırılan ve kalitesini yavaş yavaş sahaya yansıtmaya başlayan 5 GLEN sert rakip olup, bu tip mesafelerde olmazsa olmazlardan olarak düşündüğüm 2 FASHITIVE, son startını kazanırken sürprize imza atan form tutun 1 BLUE MOONLİGHT ve uzun ara sonrası gördüğü iki yarışından sonra Ankara idman pistinde ki ağustos ayı içerisinde ki görüntüsünde parlayan 9 PERCEPTION koşu içerisinde şans verdiğim isimlerdir.

    7.KOŞU : 2 Yaşlı İngilizlerin mücadelesinde koşu içerisinde Kum pistte start aldığı yarışlarda çok daha etkili koşan ve bugün ki uzun idman görüntüsünde rakiplerine oranla çok daha hazır olduğunu düşündüğüm 4 STİNGİNG STROKES koşu içerisinde ilk şanslı isim olup, eksik koşması durumunda son startını gösterişli bir biçimde kazanırken maidene veda eden ve Ankara idman pistinde ki son çalışmasında ki çok rahat görüntüsüyle hanesine bir birincilik daha ekleyebilecek 3 NALIN İSYANI arasında geçmesini beklediğim bir yarış.

    8.KOŞU : 2 Yaşlı İngilizlerin Bölünen Maidenin ikinci kısmında iki ismin rakiplerine oranla daha ön planda olduğunu düşünüyorum. İlk startlarında koşudan ikincilikle ayrılmasını başaran ve yakın derecelerle koşuyu tamamlayan bugün uzayan mesafede kazandıkları tecrübe ile diğer rakiplerine oranla daha etkili bir sonuca imza atmalarını beklediğim 4 FEARLESS ARRIVAL ve 6 MY TROUBLED arasında bir yarış olmasını bekliyorum.

    9.KOŞU : 4 ve Yukarı Arapların Mücadelesinde  ara sonrası gördüğü yarışlarla form tutan ve kendisine uygun rakipler arasında sevdiği mesafe de koşacak olan 2 BEYŞEHİRLİ ilk şanslı isim olup, eksik koşması halinde kısa bir aranın ardından sahaya çıkacak olan ve bu tip mesafelerde ters bir yarış yapabilecek 7 KURYE, son üç startında oldukça yükselen form grafiğiyle es geçilmemesi gereken 9 YANTAR, Zaman zaman çok ters yarışları gerçekleştirebilen ve idman görüntüsüne baktığımda kıpırdama içerisinde olan 11 GENÇALP, artan form grafiğiyle 13 AÇIK KIRMIZI, beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen 15 ÖZKARA ve son uzun işlerinde oldukça iyi bir görüntü sergileyen 4 MELEKSİMA koşu içerisinde şans verdiğim isimlerdir.

    ANKARA 1. ALTILI GANYAN ŞABLONUM

    1.KOŞU : 6 MONSHAU

    2.KOŞU : 3,2,1,4

    3.KOŞU : 1,2,4

    4.KOŞU : 1 BUDUNALP

    5.KOŞU : 2,8,4,6,1,9,10,3

    6.KOŞU : 3,5,2,1,9

    TUTAR : 33,60 TL 

    ANKARA 2. ALTILI GANYAN ŞABLONUM

    4.KOŞU : 1 BUDUNALP

    5.KOŞU : 2,8,4,6,1,9,10,3

    6.KOŞU : 3,5,2,1,9

    7.KOŞU : 4,3

    8.KOŞU : 4,6

    9.KOŞU :  2,7,9,11,13,15,4

    TUTAR : 78,40 TL

    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir - Banko Tahminler
    Altılı Ne Verir Mobil - Banko Tahminler
    ankara at yarışı tahminleri at yarışı tahminleri
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Article23 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ (BiNBA STAR)
    Next Article 23 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE ANKARA ALTILI TAHMİNLERİ (BOMBACI)
    yavuzhan41

    Evli ve bir çocuk babasıyım. Kocaeli'de ikamet ediyorum. Yaklaşık olarak 18 yıldır at yarışlarına karşı bir aşinalığım mevcuttur.Ekip olarak sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmak adına çıkardığımız kuponlarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz...

    Diğer Yazılar

    20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 09:38
    Bağlan
    Giriş Yap!
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Bağlan
    Hesap oluşturmaya izin veriyorum
    Sosyal Giriş düğmesini kullanarak ilk kez oturum açtığınızda, gizlilik ayarlarınıza göre Sosyal Giriş sağlayıcısı tarafından paylaşılan hesabınızın genel profil bilgilerini toplarız. Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alırız. Hesabınız oluşturulduktan sonra, bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.
    Kabul EtmiyorumKabul Ediyorum
    Yorum yapmak için lütfen giriş yapın
    20 Yorum
    Beğenilenler
    En Yeniler Eskiler
    Satır İçi Geri Bildirimler
    Tüm yorumları görüntüle
    admin
    admin
    Yönetici
    23 Ağustos 2018 Perşembe 00:13 00:13

    Bol şanslar Yavuz.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  admin
    23 Ağustos 2018 Perşembe 00:20 00:20

    Teşekkürler adminim, Bol şanslar.

    0
    binbastar
    binbastar
    Üye
    23 Ağustos 2018 Perşembe 11:54 11:54

    bol sanslaR yavuzhan

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  binbastar
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:10 14:10

    Teşekkürler binba hoşgeldin bayramın mübarek olsun bol şanslar dilerim sanada.

    0
    Erdal Balcı
    Erdal Balcı
    Ziyaretçi
    23 Ağustos 2018 Perşembe 12:12 12:12

    Bol şanslar yavuzhan.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  Erdal Balcı
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:11 14:11

    Teşekkür ederim erdal sansın bol olsun bayramın mübarek olsun.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:09 14:09

    Tjk’da işini biliyor gelecek at çıkartılıyor şanssızlık baştan yaşadık.

    0
    Sinan
    Sinan
    Ziyaretçi
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:17 14:17

    Yavuzhan bugün vereceğin güzel sıralı var mı? Bayram harçlığı…

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  Sinan
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:18 14:18

    İnceleme yapıyorum oynadığım oyunları paylaşırım.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  Sinan
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:26 14:26

    2.Koşuda 3/1 sıralı ikili ve 3/1 çifte oyunlarını deneyeceğim.

    0
    Sinan
    Sinan
    Ziyaretçi
    Kime:  Sinan
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:32 14:32

    Teşekkürler. Bende deniyorum hemen

    0
    Ferhan doğan
    Ferhan doğan
    Ziyaretçi
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:26 14:26

    Herkese bol sanslar

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  Ferhan doğan
    23 Ağustos 2018 Perşembe 15:13 15:13

    bol şanslar

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    23 Ağustos 2018 Perşembe 14:40 14:40

    İkinci altılıyı yatırıp izlemek bugün için daha güzel olacak. Bol şanslar dilerim.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    23 Ağustos 2018 Perşembe 15:38 15:38

    Şu Ahmet Çelik çok sevdiğim bir Jokey fakat son ana kadar bekleme özelliği bazen kazanacağı yarışları kaybettiriyor. At yanına gelene kadar bekleyip diğer ata direnç kazandırmasa kolay kazanacak. Haybeye yarışı verdi.

    0
    Sinan
    Sinan
    Ziyaretçi
    Kime:  yavuzhan41
    23 Ağustos 2018 Perşembe 16:00 16:00

    Sağlık olsun..

    0
    Sinan
    Sinan
    Ziyaretçi
    Kime:  yavuzhan41
    23 Ağustos 2018 Perşembe 16:11 16:11

    Buna ne diyeceksin yavuzhan. Bu adam nasıl kazanmış gaziyi ben anlamıyorum. Resmen bugün atları getirmemek için yarışıyor.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    Kime:  yavuzhan41
    23 Ağustos 2018 Perşembe 16:17 16:17

    Özgüven patlaması diyebiliriz. Agf tablosu ve ata çok güvenince yol bulmakta da iyi yer kapamayınca çok bekledi. Dikkat ettim yine son 200 e doğru kamçı çıkardı. Ahmet Çelik yalnız koşu almadan gitmez bugün. Değişik bir jokey. Bu koşuda gelme ihtimali yüksek gibi görüyorum. 2 Fashitive ile bakalım. Merakla bekliyorum.

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    23 Ağustos 2018 Perşembe 16:15 16:15

    Beşli yapmıştım bakalım geri kalan ayaklar şöyle ;

    6.Koşu : 1,2,3,5,9
    7.Koşu : 4
    8.Koşu : 1,3,4,6
    9.Koşu : 1,2,4,7,9,11,13,15

    0
    yavuzhan41
    yavuzhan41
    Yazar
    23 Ağustos 2018 Perşembe 16:28 16:28

    padok görüntüsü olarak en çok 3 lilyantusu beğendim. Bu beğenimi birde çifte ile süslemek lazım Lilyantus / stinging strokes ile bir deneyelim.

    0
    Son Yazılar

    20 EKİM 2025 PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNLERİ (RISING)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 09:38

    20 EKIM 2025 ŞANLIURFA AT YARIŞI TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 06:00

    20 EKIM 2025 BURSA AT YARIŞI (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:59

    20 EKIM 2025 FINGER LAKES ABD ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 MAHONING VALLEY ABD AT YARIŞLARI (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 BATH BIRLEŞIK KRALLIK TAHMİN (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    20 EKIM 2025 DEAUVILLE FRANSA ALTILI TAHMİNLERİ (BOT)

    20 Ekim 2025 Pazartesi 05:58

    19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58

    19 EKIM 2025 KEENELAND ABD AT YARIŞI (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58

    19 EKIM 2025 ADANA AT YARIŞI (BOT)

    19 Ekim 2025 Pazar 11:58
    Son yorumlar
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için admin
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için admin
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için Gureba
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için Gureba
    • 19 EKIM 2025 SANTA ANITA PARK ABD GANYAN TAHMİNLERİ (BOT) için admin
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    Kategoriler
    • Agf Tabloları
    • Ai Tahmin
    • At Yarışı Haberleri
    • At Yarışı Videoları
    • Bahis Sözlüğü
    • Blog
    • Jokeyler
    • Şans Falı
    • Sizden Gelenler
    • Tahminler
    • Tutan Altılı Kuponları

    Sorumluluk Reddi: Bankotahminler.com’da sunulan tüm tahminler, istatistiki bilgiler ve sayısal veriler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Yazarlar tarafından paylaşılan içerikler, tamamen kendi görüşlerini yansıtır ve SİTE’nin resmi görüşü değildir. Sitede yer alan kuponların oynanması tavsiye edilmez. Siteyi kullanmaya devam ederek Kullanım Şartları’nı kabul etmiş sayılırsınız.

    • Gizlilik Politikası
    • Çerezler ve Reklam Politikası
    • Kullanım Sözleşmesi
    • Hakkında
    • Advertising
    • İletişim
    Banko Tahminler
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • Ana Sayfa
    • Hakkında
    • At Yarışı
    • At Yarışı Siteleri
    • Gazi Koşusu Tarihi
    • Yazar Başvurusu
    • Advertising
    • İletişim
    © 2025 Banko Tahminler

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    wpDiscuz