Şampiyon Veliefendi’de. Bugün güzel hava ile birlikte hipodromun da dolacağını, güzel de bir tevziye ulaşılacağını düşünüyorum.
1.AYAK: Günün en karışık koşusu. Dişi araplara ait handikap koşuda her atın birbirini geçme şansı var. ben 9.UMUDUN KIZI 6.COŞKUNKIZ ve 8. KARPATLI’yı bir adım önde tutuyorum. Risk alınacaksa bu üç atla geçilebilir ama Hepsi demek en mantıklısı.
2.AYAK: İlk kez koşacak olmasına rağmen güzel hazırlıkları ile KAIZBERT temsilcisi 1.ALPİKE favorim. İlk koşusunda Akın Sözen’le çok dillenen, fena da koşmayan 8.SICAK ÇERMİK, 2.BEYAZ KULE, 6.SARAY CARİYESİ ve 7.SEVİLAY rakipleri olur.
3.AYAK: Geldik şampiyonun koşusuna. TURBO dan sonra sahalara gelen en başarılı arap atı CANKARDEŞLER elbette herkes gibi benim de favorim. Her pistte her mesafede her rakibi geçti. Bahis açısından cazipleştirmek için değil fakat ben bugün rakipleri olduğunu düşünüyorum. Son iki koşusunu kazanan, son koşusunda KARAÜZÜM’e uzak fark yapan ve sprinti çok kuvvetli formda ABUŞ, dereceleri güzel 8.ULUER, ekürilerden 10.TORAMAN ve bariyer dibini tutarsa 3.AZMİ REİS ve 4. BABA MEVLÜT yazacağım.
4.AYAK: Son koşusunda WOLF PRINCE’e çarpılan ve bu koşu için Pazar günkü MRA koşusundaki kaydını sildiren 5.SERSERİ sezonun ilk galibiyetine çok yakın. Selim Kaya ile kazanacaktır diyor ve banko yazıyorum.
5.AYAK: Adana da güzel bir kış sezonu geçiren 2.FAMILY JOY favorim. Güçlü orjiniyle takibimdeki safkan 4.CESUR rakibi.
6.AYAK: Kariyerinde Çaldıran 3.’lüğü, Sakarya 4.’lüğü bulunan, 5.RAIN OVER ME bence bu kez kazanmaya çok yakın. Ekürisinin desteğiyle 1.KECHICHE ve 8.AKFIRAT rakipleri.
Altılı Kuponum
H
1,8,2,6,7
6,1,8,10,3,4
5
2,4
5,1,8
Bol şans gufre:)))
teşekkürler hocam size de :)
Bol şanslar
1)2*1*8*4*6*9. 2)7*8. 3)6. 4)5. 5)1*5*3*2. 6)1*7*5*10*6. İSTANBULDAN. BOL. ŞANSLAR
Bombacı İst.bula yorum yokmu