1.AYAK: Dişilere ait Handikap14 mücadelede birbirine denk isimler bir araya gelmiş durumda her türlü sonuca açık olan bu koşuda risk alıp az at ile geçmeye çalışacağım. Favorim Karataş tercihi ile 2-LUSINGA ilk rakip gördüğüm isim acemi aprantisinden sonra Furkan Yüksel ile start alacak olan 10-LION MASTER, son yarışında kazanacak gibi gelmesine rağmen öndeki rakibini atlatamayan 4-HATCHE, son yarışını beyaz bayrak ayna yaparak kazanan 5-ÇINARLI stiline uygun binicisi ile yine kazanabilir koşunun sürprizi ise son yarışını müthiş sprintiyle kazanan 9-YAĞMURUN FISILTISI.
2.AYAK: İlk yarışında gayet tatminkar bir üçüncülük yapan bugün çim pistte daha başarılı koşmasını beklediğim 8-STEEL WIRE, son koşusunu ölçü almadığım 12-DIAMOND DASH, gördüğü ilk yarışından sonra daha iyi duruma geldiğini belli eden 6-SAILING KNIGHT ve sentetik pistte gördüğü dört yarışından sonra bugün çime çıkınca farklılaşmasını beklediğim 5-RUN FOR STEEL arasında geçmesini beklediğim bir koşu.
3.AYAK: Tempo yarışlarının piri 3-FLY BY ME verdiği araya rağmen yapmış olduğu galoplarda formda olduğunu ve dinçlikle çok iyi koşacağını belli etmiş durumda favorim. Süratli geçmesi muhtemel yarış da sonlarda çok sıkı gelecek olan 4-OĞLUM BERAT, Adana’daki son ikinciliği ile sinyali çakan 8-KREACHER ve buram buram kalite kokan 12-VICTORY IS OURS sırasıyla rakipleri.
4.AYAK: Son yarışında binicisinin laubali binişi yüzünden yüzde yüz kazanacağı yarışı fotoda bırakan 3-BUDAKHAN bugün kendisiyle daha önce yarış kazanmışlığı bulunan aprantisinin idaresinde son düzlüğe kolay tempoda çıkıp bariyer dibinden yapacağı ataklar ile koşuyu kazanacaktır.
5.AYAK: Birbirine denk isimlerin bir araya geldiği bir koşu daha. Bütçe dahilinde ne kadar çok at yazılsa o kadar iyidir diye düşünüyorum ben kurgum ve bütçem gereği az at ile geçmeye çalışacağım. 3-HOPA BEYİ önde yine istediği tempoyu bulabilir ve kimseyi yanına yaklaştırmadan kazanabilir. Koştuğu üç yarışta birbirinden iyi olan 6-ADINI SEN KOY, ağır kilosuna rağmen 1-GÜLENYÜZ ve bugün ters bir yarış koşmasını beklediğim 5-AĞRI DAĞI FIRTINASI ve son üçüncülüğü tatminkar 7-GÜNÇALDI yazacağım.
6.AYAK: Impassable yavrusu 15-IMPASSABLE GIRL sentetik pistte koştuğu tatminkar yarışlardan sonra bugün annesinin bayıldığı çim piste çıkıyor ben bugün annesinin kanını taşıdığını inkar etmeyip çim pistte farklılaşmasını bekliyorum favorim. Start alacağı binicisi tarafından hazırlanan 17-REACH THE TOP gördüğü koşu sonrası kazandığı tecrübe ile devreye girebilir ve son olarak son yarışını çok beğendiğim kulvar dezavantajı olsa da 10-ALTIN ÇİLEK.
ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 2-10-4-5-9
2.AYAK: 8-12-6-5
3.AYAK: 3-4-8-12
4.AYAK: 3
5.AYAK: 3-6-5-1-7
6.AYAK: 15-17-10
Bol şanslar Arda
Teşekkürler adminim
Bolşans lar yazdığın ganyan olsun Teşekkürler
Sağol Efe
Başarılar Arda
Teşekkür ederim abi
benim düşündüklerimi yazmışsın benim yazmama gerek kalmadı :) bol şans kardeşim
eyvallah kardeşim sana da bol şanslar
Bol şanslar
teşekkürler Ramazan
Bol şans Arda, oynamadım ama izlemesi bile keyifli olacak
Teşekkür ederim abi
Commandate ben ist yigitalp tek tutuyordum senin tekinide atim engin bilgilerin icin tskrl dostum..
Hata bugun adminin sayfasinda gunduzden yazmistim 19 yigitalpin tek olacagini sanirim sen yazmamisin (:
Commandate 6kosu 6 da tekti sonayagada senin etc adriyanin atlarini yazdim umarim kacmaz ist altilisi (:
Güzel haberlerini bekliyoruz dostum..
Son ayak üç at yazdım sağolsunlar 2. 3. 4. Oldular :(
Ben de 4.ayağı KIRKPINAR’a vermiştim ama 2.olduğundan dolayı 5’te kaldım
Yakalayan arkadaşlara tebrikler
tebrik ederim dostlarım. levent sanırım sen de şu dakikalarda güzel haberleri vermek üzeresin sitemize :)
Yine yattık..
İlk ayaktaki; “”yağmurun fısıltısına””yaptığın yorum olmasaydı eklemeyecektim sağol commandante??????
Çok sevindim hayırlı olsun daha büyüklerine inşallah
Son ayaktaki 3 ata 16 numarayı ekledik tk oynadık sayenizde kızandık çok teşekkürler .