1.Ayak: İlk koşusunu başarılı bulduğum KATİPHAN(6) favorim. GÜNDÜZKAAN(5), ÇAĞRILAN(3), KURYE(7) ve LORD(8) rakipleridir.
2.Ayak: Adana’da ki çok iyi formunu Ankara’ya da taşımasını beklediğim KING CROWN(4) sevdiği mesafede bankomdur.
3.Ayak: Bu mesafenin iyi isimlerinden BOĞAZKERE(6) ile yarış hayatı boyunca kazandığı iki kum yarışı da Ankara’da olan HASOĞLU(5) etkili jokeyleriyle birlikte değerlendirilmeli. Bu iki isim de eksik koşarsa tüm safkanların kazanma şansı olur.
4.Ayak: Çok beğendiğim bir safkan olan JAKŞİ JİLKI(3) uyumlu binicisiyle kazanabilir. Alternatif tekimdir. Risk almak istemeyenler LEGENDARY QUEEN(4), EZGİLİ(2) ve İLKNUR SULTAN(1)‘ı değerlendirebilir.
5.Ayak: Programdaki ilk maiden koşuya göre daha karışık görünüyor. ASARLI(1), KÜÇÜK DEMİRKIRIM(6), KOŞANAĞA(5) ve GOCAOĞLAN(3) ön plana çıkan isimler olsa da geniş kuponların bu ayağı kapatmasını tavsiye ederim.
6.Ayak: DIRTY(1) ve DİDİ KOÇİ(3) ayırımsız kuponlarda yer almalı.
Altılı Şablonum
1.ayak:6,5,3,7,8
2.ayak:4 tek
3.ayak:6,5/8,3,4,2,9,1
4.Ayak:3/4,2,1
5.Ayak:1,6,5,3/8,2,4,7
6.Ayak: 1,3
Herkese bol şans…