1 – AYAK: 6 – ADİLABİ güzel formuyla favorim. 1 – AKARNEJAT, 2 – CEFAKEŞ ve 5 – VAKURKIZ rakipleridir.
2 – AYAK: Son koşusunu kazanırken beğendiğim 7 – METİN ABİ uygun kilosu ile yine farklı koşabilir. Denk güçteki 1 – JAMES BOND, 5 – GÖLCÜKLÜ ve 3 – BRAVE APTE rakipleridir. 8 – MONAVENTO ve ilk Ankara koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen istekli gözüken 6 – BERKİ HATIF daha sonra tuttuğum isimler.
3 – AYAK: İlk iki koşusunu kazanan ve son koşusunda savrulan 2 – YOLANDA favorim. G2’deki son koşusunda beklenenden fazlasını veren 3 – HAFO rakibidir. Güzel orijini ile 5 – DIANA ve başarılı kum yarışları sonrasında tekrar çime çıkacak 1 – VICTORY PROMISE kuponumda olacak diğer isimler.
4 – AYAK: 1 – LADY GIRL son koşusunu kazanırken hiç yorulmamış gibiydi, bankom
5 – AYAK: 7 – TATVAN KIZILCA yine kafayı tek başına alıp skor yapma derdinde olacak. Mesele 5 – GÜRSOY’un ne kadar rahatsız edeceği. Erken bir kapışma olursa 2 – MADIBA ve 4 – AMIGRA’nın şansı yükselir. Hatta 1 – MADEMOISELLE’de yazılabilir. Bu senaryo yerine 7 – TATVAN KIZILCA’nın önde tek kalacağı senaryoyu tercih ederek 2 – MADIBA ile beraber sadece ikisini yazıyorum.
6 – AYAK: Muhtemelen 1 – KARAESER’in temposuna ayak uyduracak 8 – SEMADA YILDIZ, sonlarda gücü nispetinde zorlamaya çalışacak. 3 yarış gören kalite isim son 5.liği ile formunu yükseltmiş gözüküyor. Bu ikili beklenin altında koşarsa yine 2 koşu gören ve son yarışında ışığı yakan 2 – GÖKKALE rakipleridir.
Kupon
6-1-2-5
7-1-5-3-8-6
2-3-5-1
1
7-2
1-8-2
bol şanslar
bol şanslar adminim
bol şanslar
herkezebolşans
3.koşu ekürilersıralı gelir 8kazanırarkası 2
4.koşu hepsi
5.koşu JAMES BONDUZAKARA BANKOM
6.KOŞU 2.1.6.5,
7.KOŞU1.2.3.5
8.KOŞU2..3
9.KOŞU 1.5
Bol şanslar adminim.