LADY STONEHEART: Son yarışını kolay kazanan isim, tempoyu yükseltecek atların olmasından faydalanıp bir kez daha kazanabilir. Beklediğim patlamayı henüz yapamasa da Longstar ve son yarışında trafik sorunu yaşayan Bennato'yu yanına ekliyorum.
BABASELVER: Son iki yarışında kolladığım bir attı. Son startı çok kötü olsa da, yarışı çok geride takip etmezse uygun grupta kazanabilir. Cazip konumdayken risk alıp tek kullanıyorum.
ECLIPSE: Performans olarak ön plana çıkan Eclipse oldukça şanslı görünüyor ama yıkarak yüksek ikramiye kovalayacağım.
DIRTY WOMAN: Son yarışında tek atabilecekken yanına at doldurunca bulabileceğim altılıyı çöpe atmıştım. Yine önde tutuyorum ama buraya sermayeli geldim, yanına ağır kilosuna rağmen Ahmet Çelik etkisiyle Gölalan ve The Flamingo'yu ekliyorum. Daha sürpriz arayacaklar için 7,8,13 numaralar.
ALTILIM
1.AYAK: 12,8,9,2,11
2.AYAK: 6/12,5
3.AYAK: 4
4.AYAK: 4/1,5,2
5.AYAK: (1,5),7
6.AYAK: 9/1,6
Bol şanslar Mehmet
teşekkürler adminim, bol şans
Bursa
Son ayak ta gelirse kötü olacak :(
https://hizliresim.com/ZXVGmo
İstanbul
8.9.11.12
3.6.10.12
2
4
1
2.5.6.7.8.9.11.12.15
Bol şanslar
teşekkürler, sana da bol şans
Bol şanslar
teşekkürler, bol şans