1.ALTILI
1.AYAK: Son koşusundaki ikinciliği ile 4 CENGO favorimdir. Hafif kilo ile koşma avantajı ile 12 VARDARLI , çim pistteki başarılarını kuma yansıtmasını beklediğim 2 BEKLENTİM , ilk startında şans vereceğim 3 CANCANBEY ve gitgide toparlayan 6 RODOS sonraki ihtimallerdir.
2.AYAK: Kusursuz form durumu ve ideal mesafesinde koşacak olması ile 1 SADIK AĞA uyumlu binicisi ile bankomdur.
3.AYAK: Artık bu handikap puanı ile maiden koşuyor olması ayıp olan 11 TEMENNİ eküri desteği ile favorimdir. Start sorunu yaşamazsa başarılı olabilecek 2 BABA BOZO ve son koşusunu tekrarlaması halinde şanslı olabilecek 12 ZAHİDE HATUN en ciddi rakipleridir.
4.AYAK: Sık koşturulmaktan etkilenmediği takdirde uygun grupta şanslı olacağını düşündüğüm 5 ÖZGÜLEN en şanslı isimdir. Son koşusunu kazanan 2 ÇERKEZKÖY GÜZELİ , verdiği arada iyi çalıştırıldığını son koşusunda aldığı dördüncülüğü ile gördüğüm 3 TUMBUL YAPRAK , 2000 m mesafede koştuğu son koşusunu kazanan 6 PARİSTA ve ilerleyen form durumu ile 4 GURBETKAYA diğer şanslı isimlerdir.
5.AYAK: Yarış hazırlıklarını oldukça beğendiğim 2 GALLOPING WISDAM mesafe kısa gelmezse kazanır. Çalışmalarını çok beğendiğim 7 MESUDİYELİ , maiden den çıkarmaya niyetli olduğum 9 HATTRICK , pazar günkü çalışmaları ile 1 ARMY OF FORTUNE , ilerleme kaydeden 8 BULUTHAN ve iyi idare edilirse çıktığı gibi bitirebilecek 5 KHALASAR favoriyi avlamaya çalışırlar.
6.AYAK: İdeal pist ve mesafesinde koşacak olan 1 TEMEL TAŞI en şanslı isimdir. Bomboş kilosu ile 10 KUTALP ve Akın Sözen idaresinde koşacak olan 7 TAKASHIMA en ciddi rakipleridir.
1.ALTILI
1.AYAK: 4-12-2-3-6
2.AYAK: 1 SADIK AĞA
3.AYAK: 11-2-12
4.AYAK: 5-2-3-6-4
5.AYAK: 2-7-9-1-8-5
6.AYAK: 1/10-7
2.ALTILI
1.AYAK: Sık koşturulmaktan etkilenmediği takdirde uygun grupta şanslı olacağını düşündüğüm 5 ÖZGÜLEN en şanslı isimdir. Son koşusunu kazanan 2 ÇERKEZKÖY GÜZELİ , verdiği arada iyi çalıştırıldığını son koşusunda aldığı dördüncülüğü ile gördüğüm 3 TUMBUL YAPRAK , 2000 m mesafede koştuğu son koşusunu kazanan 6 PARİSTA ve ilerleyen form durumu ile 4 GURBETKAYA diğer şanslı isimlerdir.
2.AYAK: Yarış hazırlıklarını oldukça beğendiğim 2 GALLOPING WISDAM mesafe kısa gelmezse kazanır. Çalışmalarını çok beğendiğim 7 MESUDİYELİ , maiden den çıkarmaya niyetli olduğum 9 HATTRICK , pazar günkü çalışmaları ile 1 ARMY OF FORTUNE , ilerleme kaydeden 8 BULUTHAN ve iyi idare edilirse çıktığı gibi bitirebilecek 5 KHALASAR favoriyi avlamaya çalışırlar.
3.AYAK: Kocaeli pistinde koştuğu son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım 1 TEMEL TAŞI kazandığı binicisi idaresinde uygun grupta en şanslı isimdir.
4.AYAK: Hem son koşularındaki süper birincilikleri hemde çalışmalarındaki dereceleri ile 9 IMPERFECTIONIST kazanmaya çok yakındır. Ancak henüz böyle üst bir grupla start almamış olmasından dolayı hazırlıkları ile 5 DARK BOY , salı günü idman pistinde çok diri göründüğünü duyduğum 8 SUN KINGDOM , 63 kg ile son koşusunu kazanan 4 BARRERA , İzmir den kazanarak gelen 7 ERTEKİN BEYİ , üç aydır koşmasa da tam bir bomba olan 1 BAŞTACIM ve son koşusunda kum pistte eksik koşsa da Akın Sözen in idaresinde 10 TAMERLANO ya da şans vereceğim.
5.AYAK: Binicisinin ısrarla çalıştırdığı 3 FERHAT BEY ve son üçüncülüğü üzerine 800/55.5 gibi süper bir çalışma sergileyen 2 ASİL BAKIŞ ikilisinin mücadelesi galibi belirler.
6.AYAK: Son koşusunda ataklarında gecikmese kazanabileceğine inandığım 4 ATİKKIZ , kazandığı yarış sonrası azalan sıkleti ile şanslı duruma gelen 8 BULUTAĞA ve kazanma sırası geldiğini düşündüğüm 10 HÜRDAĞ kazanmaya en yakın isimlerdir.
2.ALTILI
1.AYAK: 5-2-3-6-4
2.AYAK: 2-7-9-1-8-5
3.AYAK: 1 TEMEL TAŞI
4.AYAK: 9/5-8-4-7-1-10
5.AYAK: 3-2
6.AYAK: 4-8-10
BOL ŞANSLAR DİLERİM….