Keyifli bir pazar günü olması temennisiyle İzmir programıyla beraberiz. Yazdığınız gibi gelmesi ve kazançlı olması dileklerimle… can911
1.Ayak: Son yarışını rahat kazanan 3 (NEVVARE) sürdürdüğü formuyla oldukça önde. Mesafenin uzaması, artan kilo dezavantajıyla devreye girebilecek başka isimler de mevcut. Çok fazla kum deneyimi olmasa da Bursa’da son koşusunu kumda kazanan 2 (MELOŞ), tabelada bir şekilde kendisine sürekli yer bulabilen 5 (GÜNYÜZÜ) ve her ne kadar ağır bir kiloyla start alacak olsa da idman performansıyla göz ardı edemiyeceğim 1 (FETHİYE) diyelim.
2.Ayak: 2 yaşlı İngilizlerin Maiden mücadelesinde iki yarışta iyi bir gelişim gösteren 6 (KİNG YAVUZ), koşunun tecrübeli ismi 3 (ÇEVİK TAY), gücünü biraz daha sonlara taşıyabilirse 12 (PENDİK FIRTINASI) çıktığı gibi de bitirebilir, yarışın sonunu iyi getirip başlangıcında biraz tereddütlü çıkış yapması nedeniyle istediği sonuca ulaşamayan 2 (CEMALETTİN BEY) kuponumda yer alacak bu ayaktaki son isim olur.
3.Ayak: Arapların Şartlı mücadelesinde mesafeye olan tecrübesiyle 5 (ALHABER) biraz daha ön planda. Oldukça iyi idman performansıyla İzmir’e gelen 1 (GÜNDÜZÜNOĞLU) ve çim performansını burda da sergilemesi durumunda 6 (DELİ ÜNVEREN) yeterli olacaktır.
4.Ayak: Formu rakiplerine nazaran üst seviyede binici uyumu da oldukça yüksek 5 (GOLD ACCOUNT) bugünün en güvenilir ismi konumunda olup banko tercihim olacaktır.
5.Ayak: Dişi İngilizlerin Şartlı mücadelesinde form ve kapasite olarak birbirine yakın isimler var. Kalabalık tutacağım tercihlerim sırasıyla istikrar sorunu olsa da bir önceki yarış performansıyla 4 (İTS TİME TO SEA), her ne kadar kumda olmasa da tabelada sürekli yer almasıyla 6 (WE LUCKY DAY), dereceli idman performansıyla 2 (KÜLÜNK SULTAN), binicisiyle geçimişte İzmir’deki iki koşusunu da kazanan 3 (AYTEN HANIM) ve özellikle kariyerinin başlangıcında sergilediği performansı anımsatırsa 1 (OCEAN LOWER) ile bu ayağı noktalıyorum.
6.Ayak: KV-9 Selçuk koşusunda Kocaeli’de aslan kesilen farklı pistlerde adeta dökülen 5 (NASUHOĞLU) pisti yadırgamazsa kazanabilir. Çim performansı oldukça yüksek, kaba kumda sadece tek yarış görüp 2.lik alan 10 (GÖZYAŞI GECESİ) ve son koşusunu Bursa kumunda kazanan 4 (MERTADAM) bugün kuponumda yer alacak son isim olur. Selim’in tercihlediği programdaki tek isim olan Bildenhan’ı dileyen ekleyebilir.
Altılı Ganyan Şablonum:
1.Ayak: 3-2-5-1
2.Ayak: 6-3-12-2
3.Ayak: 5-1-6
4.Ayak: 5
5.Ayak: 4-6-2-3-1
6.Ayak: 5-10-4
Kupon Tutarı: 43,20 TL (Yedili oyunları için 1.Koşuda önerim 5 (Longlive) olacaktır).