1. altılıya hiç içim sinmediğinden sizler için 2. altılıda kendime daha hakim olduğumu düşündüğüm için paylaşacağım.
1. Ayak Yarışa baktığım zaman önde tempo kurabilecek birçok safkan mevcut bu mantığa göre daha çok sprinter safkanlara yönelmekte fayda var. Yarış hayatının ilk startında kayda değer yarış çıkartan (12) YÜCELİR, kendini geliştirdikçe daha iyi yerlerde olacağını düşündüğüm (7) ZEUS, pistteki ihtişamlı görüntüsüyle aslında bu gruptan çok daha iyi safkan olan lakin ilk startında titizliklerinden dolayı sonlarda geciken (11) YURTTAY, ön gruptan (3) BURAKŞAH ve (8) KIZIM SEDANUR, sonrasında ise sürprizde (1) BABAMENDUH, (2) BAŞMİMAR yazacağım.
2. Ayak Grubun üzerinde gördüğüm son yarışlarıyla (9) ÇAĞLA SULTAN favorim. Bu safkana rakip olarak (4) EGEBEYİ, (8) ZAFERİMOL ve (13) SEVDALIMSINCAN yazacağım.
3. Ayak Son kum yarışlarını dikkate almadığım çim pistte çok daha iyi koşan (1) YORKVILLE QUEEN favorim. Karışık bulduğum mücadele de bu safkana rakip olarak : (5) YÜCEEFE, (3) KİMURA, (13) POTOMYA, (7) WILLISTON, (9) SOPHISTICATED yazacağım.
4. Ayak Süratli gitmesini beklediğim koşuda yarışı kazanabilecek 2 safkan gördüm. KUMSAL ve KATRE iki safkan arasında ki farklara baktığım zaman form durumunun ve kalitesinin KUMSAL’dan daha iyi olduğunu düşündüğüm (2) KATRE BANKOMDUR.
5. Ayak (8) KANDEMİR OĞLU gruba göre hem form olsun hem gördüğü yarışlar olsun üstün gözükse de aprantisi güven vermiyor. Bu safkana rakip olarak : (2) AYVENT, (6) ESKİŞEHİRLİ TEKFORD, (5) ÇERKES BEY, (12) DİLACAN yazacağım.
6. Ayak Son yarışlarıyla start problemini çözen sert rakiplerinin yanında çok iyi bir 4.lük çıkaran (14) DOMINANTS SON mesafenin uzaması da kendisi lehine olan safkanın sonlarda grubu toplamasını bekliyorum BANKOMDUR.
ALTILI ŞABLONUM :
1. Ayak : 12,7,11,3,8,1,2
2. Ayak : 9,4,8,13
3. Ayak : 1,5,3,13,7,9
4. Ayak : 2 TEK
5. Ayak : 8,2,6,5,12
6. Ayak : 14 TEK
ŞABLON TUTARI : 50,40 TL’dir. Bol şanslar dilerim.