İzmir de 10 koşulu program ve iki altılı yapma imkanımız bulunmakta..;İlk altılı için kısaca ve küçük bütçeli bir yorumda bulunacağım.İkinci altılı ise ilk çalışmalarımdan sonra çıkan atlarımın yüksek ganyanlı olacaklarını düşünüyorum.Bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğiz.
1.ALTILI
1.AYAK: İlk altılının birinci ayağı Satış koşusu ile başlıyor 1 DÖNÜM NOKTASI , 4 AUTUMN PEARL , 5 MEDOC , 6 MISSOURI ,3 YUSUFUNOĞLU beşlisi ayrım yapılmadan yazılabilir.
2.AYAK: Son koşusunu beğendiğim 3 MATMAZEL ÇİKOLATA banko…
3.AYAK: Bu gruba göre tecrübesi , hazırlıkları ve kendisini tercihleyen binicisi ile 1 BATUHAN BEY banko…
4.AYAK: Üç yaşlı arapların maiden mücadelesinde peş peşe ikinciliklerinin ardından kazanmaya çok yakın olan 1 ANİF banko…
5.AYAK: Kazanmasını beklediğim 1 BALOUCAT öncelikle 8 LILYANA GRACE ,7 FLAMENKO , 2 SİBEL SU ve 3 RODİKA mücadelesi olacaktır.
6.AYAK: Bölünen maiden in ikinci, birinci altılının son ayağında; uygun sıkleti ile 2 AMANOS BEYİ , 9DOĞANNEHİR , 1 ALTIN BABA ve 7 YAĞIZ İRME rakipleridir.
1.ALTILI
1.AYAK:1-4-5-6-3
2.AYAK: 3 MATMAZEL ÇİKOLATA
3.AYAK: 1 BATUHAN BEY
4.AYAK: 1 ANİF
5.AYAK: 1-8-7-2-3
6.AYAK: 2-9-1-7
2.ALTILI;
1.AYAK: Başarılı koşularına ikincilikle ara veren 1 BALOUCAT alıştığı binicisi ile alternatif tek önerimdir. 8 LILYANA GRACE ve 7 FLAMENKO uygun hazırlıkları ile rakip olabilecek güçtelerdir.
2.AYAK: Uygun sıkleti ve tabela içindeki başarılı koşuları ardından 2 AMANOS BEYİ nin kazanmasını bekliyorum. Mehmet Kaya idaresinde 9 DOĞANNEHİR , 1 ALTIN BABA ve 7 YAĞIZ İRME en ciddi rakipleri olacak..
3.AYAK: Kendi açımdan günün en stresli izleyeceğim koşusu burası olacak çünkü; 1 İDİL SULTAN ı tek atacağım.Uzun mesafeye yatkınlığı ile kazanmasını bekliyorum. Rakipleri çok..eküri avantajlı 5 YİĞİTASLAN , 8 KARAHİSAR , peş peşe kazanan ama sık koşturulan 7 PAMUK ABLA ve 4 ÇAKIRKAYA..
4.AYAK: Mesafenin kısalığı 4 DELATIERRA lehine çıktığı gibi bitirebilme imkanı sunuyor. 3 ADIGÜZEL çarşamba günkü çalışmalarında çok istekliydi, kusursuz form durumu ile 2 TEO THE LEO sonraki ihtimal,
5.AYAK: Günün teki olarak 7 ÜNVERGEL i başarılı koşuları ve alıştığı binicisi olarak öneriyorum.
6.AYAK: Bu ayak biraz karışık. Tuttuklarım sırası ile ; 5 DOĞUHAN , 6 ÖZGÜRÜNOĞLU , 7 UÇANKARINCA , 9 BURGAZ GÜZELİ , 12 CERRAH , 11 LİMİTSİZ , 13 TAVŞANABİ , 1 FATOŞCAN , 3 ELDANS , 2 AYÇİÇEK şeklinde olacaktır.
2..ALTILI
1AYAK: 1-8-7
2.AYAK: 2-9-1-7
3.AYAK: 1/5-8-7-4
4.AYAK: 4-3-2
5.AYAK: 7 ÜNVERGEL
6.AYAK: 5-6-7-9-12-11-13-1-3-2