1.KOŞU: Koşuda kendisinden başka tempo yapacak isimin olmayışı şansını daha da arttıran OZANŞAH gerçeği olmasına rağmen ben artık kazanacak kıvama gelen ve grup içerisinde en iyi biniciye sahip 4-VAKURKIZ’ın sonlarda gelip rakibine hakim olmasını bekliyorum.
2.KOŞU: Ben bu koşuda büyük agf çıkması muhtemel 1-APOKALIPTO’ya çok güvenemiyorum açıkcası yanına yazacağım isimler şablondadır.
3.KOŞU: Tempoyu verip bitirmeye çalışacak 3-BABAFIRAT benim ilk şans verdiğim isim. Sonrasında 2-STINGING STROKES, 1-NALIN İSYANI ve 4-HOPEFUL sırasıyla rakip gördüğüm isimler.
4.KOŞU: Son yarışını önemsemediğim 5-LITTLE KING favorim. 2-RUMET’in bugün çok iyi koşmasını bekliyorum. 6-FALEZ, 8-THE WORLD IS MINE, 7-EMPIRE SON ve 9-TRUSTABLE sırasıyla rakip gördüğüm isimler.
5.KOŞU: Günün en zorlu yarışı tercihim tereddütsüz HEPSİ.
6.KOŞU: Sonunda stiline uygun bir binici ile start alacak olan 1-GIPSY DANGER’ın rakiplerine şans tanımayacağını düşünüyorum.
1.KOŞU: 4
2.KOŞU: 1-4-3-5-6-7
3.KOŞU: 3-2-1-4
4.KOŞU: 5-2-6-8-7-9
5.KOŞU: HEPSİ
6.KOŞU: 1