1 – AYAK: Zor kazansa da nispeten uygun grupta 2 – MERİH favorim. Uygun kiloları ile 4 yaşlılardan 6 – ŞÜKRÜ, 4 – ALDERAMİN ve 5 – KUTUP yazasım var ama bu sefer ATMACA BEYİ ve BAYDARŞAH’ta kupona girecek. Risk alıp MERİH’i tek bırakıyorum.
2 – AYAK: 8 – HALİÇ, 14 aydan beri start almasa da muntazam idmanları ile hazır gözüküyor. Ekürisi 2 – THOR ile beraber favorimdir. 4 – ERBABAM, 7 – NİLDA ve 5 – HABİLDEN rakipleridir.
3 – AYAK: INDIAN DADY’nin uzak kazandığı yarışta en sondan gelerek güzel bir düzlük sprinti atan 5 – DUX‘un kazanmasını bekliyorum.
4 – AYAK: Bu sefer kazanabileceği grubu bulan 2 – BLAZE TO WIN favorim. Seri birincilikleri sonrasında 7 – KHAN OF GHOST favoriye sert rakip olacaktır.
5 – AYAK: Ankara’dan kazanarak gelen Kaizbert kızı 3 – RUSGELİN baba (Sertay) hattından dolayı kum pistte farklı koşabilir. Son yarışında tabela dışı kalmasına rağmen başarılı koşan 1 – SANAY rakibidir. 5 – ISLAH (10 – GÜZEL KUMRU), 4 – EZGİLİ, 6 – ŞEN NEHİR, 8 – GÜLSİME, 9 – EL HAMAME ve iyi işleri ile sürprizde 11 – KAVİNTAY ddiğer rakipler.
6 – AYAK: Bu ayağa zayıf geldim kapatma ihitmalim var ama yinede sıralamama göre oynayabilirim. 4 – STROM TRACKS (14 – INDIANOPOLIS), 6 – FASSBENDER, 3 – LADY DI, 16 – ROYEM, 19 – ANALUX, 1 – BLACK ADLER, 2 – ÇEBERTAY, 13 – SAFİR KIZ.
Herkese bol şanslar
Kuponum
2
8-4-7-5
5
2-7
H
4(14)-6-3-16-19-1-2-13 // H
Bol şanslar adminim
bol şanslar
Adminim bol şans
bol şanslar
Teşekkürler arkadaşlar hepimize bol şanslar
Bol şanslar adminim. Merih gelsin, ortalık şenlensin. ? Agf.de 9 atta 6. at. Gelirse yüzümüzü güldürür.
Virajdan sonra arttırarak gelmesini bekliyorum. Sadece gençlerde kilo avantajı korkutuyor. Gönlümüze göre diyelim :)